Yeni Oyun; Ak Parti’siz Erdoğan mı?

Türkiye 16 yıldır türlü türlü badirelerden geçerek çok önemli bir değişimi hız kesmeden yaşıyor.

Yaşanan değişim, boyunduruk altına alınmış, prangalara vurulmuş, bağımlı bir ülke olmaktan çıkan; bölgesindelider ve küresel aktör olan, kendi stratejisini oluşturan,bağımsız bir merkez ülke konumuna dönüşümüdür.

Dönüşüm süreci elbette kolay olmuyor.

Türkiye ve İslam düşmanı güçler ellerinden geleni artlarına koymuyorlar.

Sayısız komplo ve tuzak kuruldu…

Hatırlayın, Sayın Erdoğan ve Ak Parti’ye Danıştay saldırısı, Rahip Santoro suikastı, Hrant Dink cinayetive canlı bomba eylemleri gibi sayısız tuzak kuruldu.

Ak Parti’ye açılan kapatma davası ile Türkiye’de 28 Şubat sürecinde kapatılan Refah Partisi’nden sonra özellikle muhafazakar kesimin umutları bir kez daha kırılmaya çalışıldı.

Bu odaklar, partiyi kapatamayınca FETÖ/PDY eliyle partiyi ele geçirmeye çalıştı.

Sayın Erdoğan hain planı görüp gerekli önlemleri alınca 17/25 Aralık yargı darbesiyle geldiler.

Erdoğan’sız Ak Parti Planı…

Sayın Erdoğan’ın 2014 yılında Cumhurbaşkanlığı için partisinden ayrılmasını fırsat bilen malum güçler yine harekete geçti ve Erdoğan’sız Ak Parti” planını devreye soktu.

Oyunu gören Erdoğan direk müdahale ederek, Sayın Davutoğlu da Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı gibi ulvi bir görevi elinin tersi ile iterek büyük oyun bir kere daha bozuldu. 

Türkiye’yi İşgal Etme Planı…

Kendini iyice çaresiz hisseden haçlı siyonist ittifak son çare olarak yetiştirmeleri eliyle kanlı 15 Temmuz darbe ve işgal girişime kalkıştı.

Sayın Erdoğan’ın liderliği ve devlet-millet kaynaşması sayesinde tarihin en büyük işgal planı çökertildi. Ülkemiz hain emellerin ve alçak planların uçurumundan bir kez daha kurtarıldı.

Bütün bu yaşananların sonucu olarak Sayın Erdoğan’ın liderliğinde ülkenin yönetim sistemini değiştirme kararı alındı.

Ak Parti’siz Erdoğan Oyunu…

24 Haziran çok önemli… 

Tek dertleri ve tek hedefleri var; Recep Tayyip Erdoğan.

Yıllarca birbirine karşı mücadele etmiş kesimleri bir çatı altında toplayıp Abdullah Gül’ü ortak aday yapmak suretiyle Erdoğan’ı yenmeyi planladılar.

Abdullah Gül projesini hayata geçemeyince son perdede“Ak Parti’siz Erdoğan” formülüyle şanslarını deniyorlar.

İkiyüzlülüklerini, yalanlarını ve yaptıkları zulümleri dünyanın gözü önünde yüzlerine vuran bir Türkiye ve Erdoğan’dan ne pahasına olursa olsun kurtulmak istiyorlar.

Cumhurbaşkanlığını Erdoğan kazansa bile Ak Parti’yi mecliste azınlıkta bırakarak Sayın Erdoğan’ı yalnızlaştırmak ve Türkiye’yi güçsüzleştirmek istiyorlar.

Haçlı siyonist ittifak Türkiye’nin Başkanlık Sistemine geçişini Türk Milleti ve İslam Alemi üzerindeki neredeyse iki asırlık projelerinin başarısızlığı olarak görüyor.

Türkiye’nin tarihteki doğal misyonunu yeniden üstlenmesinden adeta çılgına dönen üst akıl, 24 Haziran seçimini Erdoğan’ın kazanması halinde kendilerinin kaybedeceğini, Türkiye’nin kazanacağını gayet iyi biliyor.

Ancak 16 yıldır bütün oyunları bozan milletimiz yine ferasetiyle son oyunu da bozacaktır.

Kazanan yine ve yeniden Türkiye olacaktır.

Türkiye, karşısında kim olursa olsun kendi yolunuçizmeye, kendi hedeflerine yürümeye ve dünya mazlumlarının gerçek umudu olmaya devam edecektir.

Hem de Sayın Erdoğan Başkanlığında..

 

Selam ve saygılarımla…

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ihsan Saral
Ihsan Saral - 6 yıl Önce

Yahu cilalı taş devrini atlatalı bin yıllar oldu ama gelin görün ki atlatamayanlar var. Yahu kardeşim, ben onu bunu bilmem. On altı yıldır kazancıma ve kaybıma bakarım. Her zam vakti yüzde üç, yüzde beş, çay zamanı gelince özel sektörün tuzağına göz yum. Iki lira kırk beş kuruş çaya ver, özel sektör bir lira yetmiş kuruşa çay alsın. Ormanlarımızı elimizden al, parası olana iki byalanıyla sat. Geçin efendim geçin.

banner81

banner22

banner21

banner24