Tunceli Valisi Tuncay Sonel’den Oflulara selam var

Tunceli’de hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin takdirini kazanan Of’un eski Kaymakamı Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Of Havadis aracılığıyla Oflulara Tunceli’den selam gönderdi.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel’den Oflulara selam var

Of’un eski Kaymakamı olan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Tunceli’de hayata geçirdiği projelerle İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu başta olmak üzere tüm Türkiye’nin takdirini topluyor.

 

2008-2012 yılları arasında Of Kaymakamlığı görevinde bulunan daha sonra Seydişehir, Bandırma ve Kadıköy Kaymakamlıklarının ardından 2017 yılı Haziran ayında Tunceli Valiliği’ne atanan Tuncay Sonel, kısa sürede Tunceli’de hayata geçirdiği projelerle tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı.

 

Of Kaymakamlığı döneminde halkla kurduğu sıcak diyalog ve hayata geçirdiği özel projelerle her kesimin takdirini toplayan Tuncay Sonel, Tunceli Valisi ve Tunceli belediye Başkanı olarak projelerine ara vermeden devam ediyor. 

 

2018’in son Pazar gününde İçişleri Bakanı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu’yu Tunceli’de ağırlayan Vali Sonel, 1,5 yıl içerisinde Tunceli’de hayata geçirdiği projeleri ve yapılan çalışmaları Bakan Soylu’ya gösterdi.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş Vali ve Belediye Başkanı Tuncay Sonel’i Tunceli’de ziyaret etti. Vali Sonel’in Tunceli’ye yaptığı hizmetleri yerinde inceleyen ve çalışmaları hakkında Vali Sonel’den bilgiler alan Yaşar ve Keleş, Tunceli’deki değişimi yerinde görme fırsatı buldu.

 

Son günlerde haberlere konu olan Klimalı ve Kitaplıklı Yolcu Bekleme Duraklarının yanı sıra Tunceli’ye kazandırdığı Millet Bahçesi, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı, 9 km’lik Kent Aydınlatması, Belediye Meydanı Yenileme Projesi, Yer altı Çarşısı Yenileme Projesi, Plaj Projesi, Pülümür Çayı Vadisi Rekreasyon alanı projeleri ile adeta Tunceli baştan aşağı yenilendi.

 

Teröre karşı verilen olağanüstü mücadele ile şehrin terörden arındırılmasıyla huzur bulan Tunceli’de, organize sanayi bölgesinde kurulan tekstil fabrikalarında 2 bin 500 kişi iş imkanı bulurken üretilen ürünler çok sayıda ülkeye ihraç ediliyor.

 

Tunceli’de doğmasına rağmen il ve ülke dışında yaşamını sürdüren ve yıllarca memleketine dönmeyen çok sayıda Tuncelili de artık memleketlerini sıklıkla ziyaret etmeye başladı.

 

Akşam 19’dan sonra işyerlerini kapatmak zorunda olan esnaf ve sokağa çıkmaya korkan vatandaşlar, gece yarılarına kadar dükkanlarını açık tutabiliyor ve sokaklarda rahatça dolaşabiliyor.

 

2019 yılı yaz aylarında dünya rafting şampiyonasının yapılacağı Tunceli, Munzur ve Pülümür çaylarıyla su sporlarına da ev sahipliği yapmaya başladı.

 

Tunceli Valiliği görevine atandığında Tuncelililer tarafından Oflu Vali diye adlandırılan Sonel, Ofluları da hiç unutmuyor. Oflular tarafından sürekli ziyaret edilen Vali Sonel, mesleğinin en güzel yıllarının Of’ta geçtiğini ve Of’u hiçbir zaman unutmadığını ifade ediyor.

 

Ziyaretleri nedeniyle Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş’e teşekkür eden Vali Tuncay Sonel, Oflulara da selam gönderdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24