Oktay Saral depremzede öğrencileri ağırladı

23 Nisan nedeniyle TBMM’yi ziyaret eden öğrenciler, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oflu hemşerimiz Oktay Saral’ı da ziyaret ettiler.

Oktay Saral depremzede öğrencileri ağırladı
Van Merkez ve Erciş’ten gelip Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret eden depremzede öğrenciler AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ı ziyaret etti.
 
Deprem sonrası rehabilitasyon amacıyla Ankara’yı ziyaret eden öğrencilere “Genel Kurul Salonu” ve “Grup Toplantı Salonu”nu gezdiren Saral, 23 Nisan’da Vanlı depremzede çocukları ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Saral, “Özellikle Van’dan gelen öğrenci kardeşlerimizle birlikte olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yarınlarımız, geleceğimiz her şeyimiz olan çocuklarımıza hayatlarının her anında destek olmak, onlara deprem sonrası yaşadıkları travmada yanlarında olmak bizi mutlu ediyor” dedi.
 
Öğrencilerin kendilerini geliştirmek için çok gezip çok okumaları gerektiğini vurgulayan Saral, büyük hedefler koyarak bunlara ulaşmak için sistemli ve planlı çalışan çocuklarımızın başarılı olabileceğini ifade etti.
 
Geçtiğimiz yıl yaşanan depremden dolayı öğrencilere ve öğretmenlerine geçmiş olsun diyen Saral, öğrencilerin ziyaretlerinden memnuniyetini belirterek kendilerine ziyaret anısına birer kalem ve şapka hediye etti.
 
Saral ve beraberindeki çocuklar, 23 Nisan nedeniyle TBMM’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü de ziyaret ederek kendisiyle fotoğraf çektirdi.
 
Öğrenciler ayrıca Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i de ziyaret ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24