Türkiye Kâbe’nin Ebabil Kuşudur

Değerli Dostlar..

Yaklaşık 5 yıldır çevremiz gün geçtikçe artan bir ateş çemberine dönüşmeye devam ediyor.

Kimilerine göre durum siyasi iktidarın politikalarının sonucu; kimilerine göre ise dış güçlerin ülkemizi bölmek ve kendi kuklası haline getirmek için kurdukları tuzaklardan ibaret.

İşin özünü şöyle; dış güçler Ortadoğu’da güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Türkiye ise tam aksine gün geçtikçe bağımsızlaşıyor ve milli bir çizgide tarihin kendisine verdiği ağabeylik rolüne her gün biraz daha sahip çıkıyor.

Diğer bir ifade ile Haçlı batı İslam Dini ve Müslümanların dünya üzerinde etkin kuracağı yolları yok etmek istiyor.

Aslında yaşananları üstü örtülü veya adı konmamış bir “savaş” olarak tanımlamak en doğrusu olacaktır. Evet, merkezinde Ortadoğu olan bir savaş yaşanıyor.

Savaşın son sahnesi 15 Temmuz’da sahnelendi. Haçlıların içimize serpiştirdiği FETÖ (Paralel Devlet Yapılanması) ile resmen ülkemizi teslim almak istediler.

Tam bu noktada FETÖ ve Paralel Yapı ile ilgili önemli bir tespit yapmak istiyorum. FETÖ/PDY’nin devletin içine sızma ve devleti ele geçirme amacının kamuoyunda tartışıldığı gibi sadece ABD ve İsrail’e hizmet etmek değil; Haçlı Siyonist ittifakın güdümünde İslam Dininin özünü değiştirmek ve adeta Vatikan’ın kontrolünde yeni bir İslam algısı oluşturmaktır.

İşte 15 Temmuz’da Türkiye’den başlatacakları sözde “Ilımlı İslam” devrimi ile dünya üzerindeki yapılanmalarıyla dalga dalga bütün İslam Coğrafyasında projelerini uygulayacaklardı.

Haçlı batının hedefindeki son kale Kabe, Mekke ve Medine olacaktı.

Aziz Milletimiz bütün bu oyunları ferasetiyle gördüğü için, dünyada ezilen, zulüm gören tüm insanların dualarıyla, bir gecede tanklara, helikopter ve savaş uçaklarına göğsünü siper ederek haçlıların oyunlarını başlarına geçirdi.

15 Temmuz işgal girişiminin ardından milletimiz her kesimiyle her türlü tartışmaları geride bırakarak milletçe birlik ve bütünlük içerisinde Yeni Türkiye’nin Lideri Sayın Erdoğan etrafında kenetlendi.

Milletin birliğini ve kendi iradesinden hiçbir şartta vazgeçmeyeceğini gören aynı haçlı zihniyet bu sefer de ülkenin değişik noktalarında maşalarını kullanmak suretiyle bombalı eylemlerle iç karışıklık zeminini yokluyor.

Her ne yaparlarsa yapsınlar devletimiz FETÖ’nün ve diğer terör örgütlerinin arkasındaki üst aklı iyi bilmektedir. Milletin birliği, bütünlüğü ve şuurlu duruşuyla her türlü girişim boşa çıkacak, Yeni Türkiye inşa edilecek ve Türkiye tarihindeki güçlü ve önemli misyonunu yeniden oluşturacaktır.

Dünyanın her köşesinde kan ve gözyaşından beslenen haçlı batı ise sadece yaptığı planlarla kalacak ve asla emellerine ulaşamayacaktır.

Türkiye’miz ise altı asır olduğu gibi yeniden Mekke ve Medine’ye dolayısıyla İslam dünyasına ve tüm insanlığa uzun yıllar hizmet edecektir.

Türkiye, Kabe’nin sigortasıdır.

 

Selam ve saygılarımla…

 

Sadullah KABAHASANOĞLU

22 Ağustos 2016

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ihsan Saral
Ihsan Saral - 8 yıl Önce

Sayın yazar! Türkiye tarihi hiç bu kadar kötü bir dönem yaşamadı. Uğraşınız bir yerlere selam vermekse, sözü buu kadar uzatmaya gerek yoktu. Teşhisiniz yanlış olunca tedavi yönteminiz bu hastayı iyice komaya sokar.

banner81

banner22

banner21

banner24