Özel Eğitim Öğrencilerinin Trabzonspor keyfi

Hayırsever Oflu İşadamı Murat Türköz tarafından babası adına yaptırılarak eğitim camiasının hizmetine sunulan Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulunda öğrenim gören öğrenciler ilk kez H. Avni Aker Stadında maç izlemenin mutluluğunu yaşadılar.

Özel Eğitim Öğrencilerinin Trabzonspor keyfi

Mesleki Eğitim Okulunu ziyareti esnasında öğrencilerin maça gitme isteğine kayıtsız kalmayan Of Kaymakamı Eren Arslan, öğrencileri velileriyle birlikte Trabzonspor – Bursaspor maçına götürdü.

Öğrencilere Trabzonspor lisanslı ürünlerinden kaşkol ile bere hediye eden Kaymakam Arslan; “Ziyaretim esnasında hiç maça gitme fırsatı bulamadığını söyleyen çocuklarımız olmuştu. Bizlerde onların bu isteğini yerine getirmek için arkadaşlarımıza gerekli talimatı verdik. Güzel bir gün geçirmelerine vesile olmuşsak ne mutlu bizlere. İnşallah bu yavrularımız dört yıl sonra bu okuldan mezun olduklarında bu günü tatlı bir anı olarak hatırlayacaklardır” dedi.

 

Maç sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Of Belediye Başkanı Murat Saral ile birlikte sohbet ederek fotoğraf çektiren öğrenciler; “H. Avni Aker Stadında maç izlemek çok güzel bir duygu. Televizyondan çok farklı bir atmosfer var. Bizlere bu fırsatı sunduğu için Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca okulu yaptırarak bizlerin eğitim katkı sunan  Murat Türköz abimize de buradan şükranlarımızı sunuyoruz. Bugünü hiç unutmayacağız” dediler.

 

Ortaokulu bitiren ve 23 yaşına kadar olan gençlere hizmet veren okulda şimdilik 20 öğrenci eğitim görüyor. Yörede eksikliği hissedilen okulda temel derslerin yanı sıra grafik tasarım eğitimi alan çocuklar meslek sahibi olarak hayata atılacaklar. Yakup Türköz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri sadece Of’tan değil çevre ilçelerden gelen öğrencilere eğitim fırsatı sunuyor.Atmış öğrenci kapasiteli okul gelecek yıl kurulacak olan, Aşçılık, Kuaför, El sanatlara atölyeleriyle ile birlikte tam kapasiteye ulaşacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24