Başkan Hacıosmanoğlu Bakan Bayraktar’ı ziyaret etti

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ı ziyaret etti.

Başkan Hacıosmanoğlu Bakan Bayraktar’ı ziyaret etti

Trabzonspor’un yeni Başkanı Oflu hemşerimiz İbrahim Hacıosmanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Oflu hemşerimiz Bakan Bayraktar’ı İstanbul’da ziyaret etti.

 

Bakan Bayraktar, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve yeni yönetimini kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Güzel bir seçim olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar, “inşallah özlenen şampiyonluluğa Trabzonspor kavuşur, Bizde elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonra da vereceğiz. Her zaman Trabzonspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Trabzonspor’un yeni başkanı Hacıosmanıoğlu’nu kutluyorum, en kısa zamanda da Trabzonspor Kulübünü ziyaret edeceğiz” diye konuştu.

 

Başkan Hacıosmanoğlu da Bakan Bayraktar Trabzon’un ve bizlerin abisi. Kendisi her zaman Trabzonspor Kulübünün yanında oldu ve desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Bundan sonra da esirgemeyeceğine inanıyorum. Her zaman Bakanımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 11 yıl Önce

SAYIN BAKANIM VE SAYIN BAŞKAN GÖREVLERİNİZDEN DOLAYI OFLU OLARAK GURUR DUYARIZ.SAYIN BAŞKAN TRABZON SPORUN ESKİ GÜNLERİNE GELMESİ İÇİN ÖNCELİKLE ÖZÜNE DÖNECEK YABANCI FUTBOLCU BULUNDURULMAYACAK O ZAMAN TRABZON SPOR ESKİSİ GİBİ ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUKLAR GÖRÜR KANAATI İLE SAYGILAR SUNARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24