Trabzon’u yaşam alanları ile donatıyoruz

EYOF Parkında Trabzonlu vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu, Olimpiyat Parkı gibi işletmelerle sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini dile getirdi.

Trabzon’u yaşam alanları ile donatıyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda hemşehrileri ile bir araya geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi işletmesinde olan parkı ziyaret ederek Trabzonlularla görüşen Gümrükçüoğlu, Olimpiyat Parkı gibi işletmelerle sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini dile getirdi.

 

Ziyaretlerinde hemşehrilerinin sorularını da yanıtlayan Gümrükçüoğlu, 2009’dan bugüne Trabzon’a çok sayıda sosyal alan kazandırdıklarını ifade etti. Trabzon’un kentsel dönüşümlerle ismine layık hale getirildiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Şehrimizi sosyal alanlarla donatmaya devam ediyoruz. Tamamladığımız ve sürdürdüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarının dışında Karadeniz’in ilk ve tek botanik parkını Trabzon’a kazandırıyoruz. Çamoba Mahallesi sınırları içinde 103 dönümlük alanda Trabzon Botanik’i inşa ediyoruz. Önümüzdeki bahar mevsiminde ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştireceğimiz Trabzon Botanik tamamlandığında Trabzon’un marka değerine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Belediyemiz tarafından birinci etap tahkimat ve dolgu çalışmaları tamamlanan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesine de devam etmekteyiz. Burada birinci etapta 250 bin m2, toplamda 800 bin m2 yaşam alanını şehrimize kazandırmış olacağız. Burada uygulanacak olan projeyi de halkımızın taleplerine göre hazırlamaktayız. Bunun dışında şehrimize her yıl 10’un üzerinde park kazandırıyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımıza da TOKİ ile birlikte ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24