TBMM Başkanı Kahraman'dan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kahraman'dan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, beraberindeki Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Ran, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’da gerçekleştirilen çalışmalar ve büyükşehir yapılanmasıyla ilgili olarak detaylı bilgiler sunduğu TBMM Başkanı Kahraman’a, 1996 yılında Kültür Bakanı olarak gerçekleştirdiği Trabzon Belediyesi ziyaretinde şeref defterine yazdığı yazıyı gösterdi. 1996’daki notunun karşısına çıkmasıyla oldukça duygulanan Kahraman, Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzalarken, “Trabzon Belediyemizi ziyaret ettim. Örnek ve güzel faaliyetlere devam edildiğini gördüm. Kültür Bakanı olarak geldiğim 1996 yılından günümüze olan gelişmeyi hayret ve sevinçle temaza ettim. Büyükşehir statüsünü kazanmış Trabzon’umuzun Türkiye’mizin örnek şehirlerinden biri olacağına inanıyorum. Atalarımız Fatih’in, Yavuz Sultan Selim’in ve Kanuni Sultan Süleyman’ın şehri olan bu tarihi beldeye hizmet edenleri minnet ve şükranla anıyorum. Değerli devlet adamı, Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu beyefendiyi, onun şahsında bütün mesai arkadaşlarını tebrik ediyor, hayırlı hizmetlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24