Sürmene’de kadınlar plajı hizmete girdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Sürmene’de açılan Kadınlar Plajında güvenlik ve işletme hizmetleri gibi tüm faaliyetler sadece kadın çalışanlar tarafından yürütülüyor.

Sürmene’de kadınlar plajı hizmete girdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sadece kadınların yararlanabildiği Kadınlar Plajını hizmete soktu. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Sürmene’deki plajda güvenlik ve işletme hizmetleri gibi tüm faaliyetler sadece kadın çalışanlar tarafından yürütülüyor.

 

Alanın plaj olarak düzenlenmesine yönelik tüm çalışmalar Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirildi. Şezlong alanları oluşturulan ve gerekli tüm düzenleme ve tesis çalışmaları titizlikle gerçekleştirilen plajın çevresi de panellerle çevrildi. Kısa süre önce hizmete alınan plaj, Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilirken alandaki güvenlik ve işletme hizmetleri gibi tüm faaliyetlerde sadece kadın çalışanlar tarafından yürütülüyor.

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Mersin Aile Plajı da Trabzonlulara hizmet veriyor. Akçaabat ilçesinin Mersin Mahallesi’nde bulunan aile plajı Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilirken tüm hizmetler eksiksiz olarak halka sunuluyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kadınlar Plajının hizmete alınmasıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Trabzon’da böyle bir alana ihtiyaç duyulduğunu ve bu ihtiyacı en güzel şekilde karşıladıklarını söyledi. Trabzonlu kadınların talebi karşısında çalışmalara başladıklarını vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Trabzon halkının kamusal taleplerini yerine getirmeye her zaman özel önem veriyoruz. Deniz şehri olan Trabzon’umuzda sadece kadınlara hizmet eden bir plajın bulunmaması önemli bir eksiklikti. Bu eksikliği ortadan kaldırmak için çalışmalarımıza geçen yıl başladık ve Kadınlar Plajını kısa süre önce hizmete aldık. Bu alan sadece Trabzonlu kadınlara hizmet vermekle kalmayacak, önemli bir turizm potansiyeline sahip olan şehrimize her açıdan çok önemli katkılar sunacaktır” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24