Şentürk ve Yaşar’dan Prof. Karaman’a ziyaret

DKBB Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ve Birlik Danışmanı Yüksel Yaşar RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Şentürk ve Yaşar’dan Prof. Karaman’a ziyaret

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü ve aynı zamanda birlik Basın ve Eğitim Danışmanı Yüksel Yaşar ile birlikte Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ziyarette birliğin faaliyetleri ve eğitim çalışmaları hakkında Prof. Karaman’a bilgiler veren Genel Sekreter Şentürk, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile de işbirliği gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

 

Belediyelere mevzuat eğitimleri konusunda çok önemli bir destek sağladıklarını belirten Şentürk; “Birliğimiz, üye belediyelerimizin yanı sıra üye olmayan belediyelerimizin de önemli bir ihtiyacı olan eğitim çalışmalarına büyük önem veriyor. Belirli periyotlarda gerek günübirlik, gerek konaklamalı, zaman zaman bölgemizde ve zaman zaman da bölgemiz dışında eğitim programları düzenliyoruz. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerle belediye personellerimizin gelişimine ve mevzuat eksikliklerini gidermelerine destek veriyoruz. Bu vesile ile belediyelerimizin halkımıza sunduğu hizmet kalitesine de katkı sağlamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

RTEÜ olarak DKBB ile işbirliğine hazır olduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ziyaretleri nedeniyle Şentürk ve Yaşar’a teşekkür etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24