Saadet gençliği, Araklı gençliği ile buluştu

Aralarında Of Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları üyeleri, tarama faaliyetleri kapsamında Araklı İlçesinde gençlerle buluştu.

Saadet gençliği, Araklı gençliği ile buluştu

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları tarafından düzenli olarak yürütülmekte olan tarama faaliyetleri Araklı İlçe Teşkilatı ve Araklı Gençliği ile devam etti.

Aralarında Of Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu Saadetli gençler, Milli Görüş'ün ilk Partisi olan Milli Nizam'ın Trabzon teşkilat kurucularından Ali Rıza Özderya'yı ilçe teşkilatında ziyaret etti.

Ali Rıza Özderya’dan Milli Görüş davası ile ilgili bilgiler alan gençlik üyeleri,  günümüze kadar yaşadıkları olayların özetini dinleyerek tecrübelerinden yararlandıklarını ifade ettiler.

 

Saadetli Gençler, genç esnafları ziyaret ederek Milli Görüş davasını anlattılar.

 

BÜYÜKLERİMİZDEN CESARET ALIYORUZ

İlçe taramaları hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Şakir Kadıoğlu, her hafta yapmış oldukları ilçe taramaları programının kendilerine azim ve cesaret verdiğini ifade ederek, "İlçe taramalarının 16. haftasında Araklı ilçesini ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında büyüklerimizi ziyaret ederek kendilerinden manen cesaret aldık. Aldığımız cesaretle ilçede bulunan genç kardeşlerimizi ziyaret ettik. Ziyaret ettiklerimize Milli Görüş davasını anlatmadan önce kendilerinin sıkıntılarını dinleyip sıkıntılarına çare olabilecek yegane formülün, Milli Görüş davasında aktif çalışma olduğunu söyledik” dedi.

 

MEZİYET ŞAHISLARDA DEĞİL MİLLİ GÖRÜŞTEDİR!

Ziyaret edip görüştükleri gençlerin Saadet Partisi Araklı Belediye Başkan Adayı Ümit İsmalçebi'yi Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini de sözlerine ekleyen Kadıoğlu, "Kiminle görüştüysek Belediye Başkan Adayımız Sayın Ümit İsmailçebi'den çok memnun olduklarını ve Araklı Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söylediler. Geçmiş dönemde yaptığı çalışmalardan da bahseden gençler, özellikle Ahlak ve Maneviyat konusunda yaptığı çalışmaların unutulmaz olduğunu ifade ettiler. Bizde bu teveccühlerini duyunca elhamdülillah dedik. Bizim başkanımızı şurada burada yolsuzluk yaptı, şunları kayırıp bunlara eziyet etti diye anlatmıyorlar. Bu bizim davamızın büyüklüğünü gösterir. Yoksa bu meziyetler insanların kendisinde değil, bağlandıkları Milli Görüş davasındadır" diyerek sözlerini tamamladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24