Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımızdır

Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi dairelerinin 24 saat esaslı olarak muhtarlara açık olduğunu ifade ederek “Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımızdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

Büyükşehir Belediyesi dairelerinin 24 saat esaslı olarak muhtarlara açık olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, “Muhtarlarımız en yakın mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

 

Muhtarlık müessesesinin, yerel demokrasinin en iyi temsilcisi olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Muhtarlarımız halkımızın derdini, mahallelerimizin ihtiyaçlarını direk bize iletenlerdir. Malumunuz olduğu üzere Trabzon, 2014 mahalli seçiminden sonra büyükşehir statüsünde hizmet etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin tüm dairelerinin kapısı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, hizmetlerde ön gördüklerinize bağlı olarak 24 saat esaslı sizlere açıktır. Bizlerde sık sık muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallemizin sorunlarını değerlendiriyor ve çözüm yollarını planlıyoruz” dedi.

 

Muhtarların yerel demokrasinin en iyi temsilcisi olduğuna dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Sizlerin mesainize olan en büyük saygım, halkın sorunlarını dile getiriyor olmanızdır. Kendi mahallenizin, şehrimizin o ihtiyaçlarını, taleplerini dile getiren birinci adımsınız. Mahallelerimizin, insanlarımızın talep ve ihtiyaçlarını sizlerden iyi hiç kimse bilemez. O bakımdan yürüttüğünüz mesai benim çok mukaddestir.”

 

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk de çalışmalarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Aktürk, “Çok iyi hizmetler yapılıyor, bu inkar edilemez. Şehrimiz için yürüttüğünüz tüm çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirirken Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi hakkında muhtarlara ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

 

Öte yandan 19 Ekim Muhtarlar Günü Trabzon’da düzenlenen törenle kutlandı. Trabzon Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, ilgili kurum müdürleri ve muhtarlar hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24