Küçükibrahimoğlu 15 Temmuz resim yarışmasında ikinci

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu serbest resim yarışmasında Oflu Resim Öğretmeni Ressam Murat Küçükibrahimoğlu ikinci olurken lise kategorisinde kızı Nazlı İrem de ikinci oldu.

Küçükibrahimoğlu 15 Temmuz resim yarışmasında ikinci

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafında tüm Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Direnişten Dirilişe 15 Temmuz” konulu serbest resim yarışmasında Oflu Resim Öğretmeni Ressam Murat Küçükibrahimoğlu ikinci olarak 3 bin liralık ödülü almaya hak kazandı.

 

Aynı yarışmada Liseler arası resim kategorisinde de Küçükibrahimoğlu’nun kızı Solaklı Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Nazlı İrem Küçükibrahimoğlu da ikinci olarak babasıyla aynı heyecanı yaşadı.

 

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katıldığı törenle verildi.

 

Kızıyla birlikte aynı platformda ödül almaktan dolayı farklı bir mutluluk yaşadığını belirten Küçükibrahimoğlu; “Geçen yıl düzenlenen bu anlamlı yarışmada birinci olmuştum. Bu yıl ise

ikinci oldum. Önemli olan bu ruhun yaşatılmasına küçük de olsa katkıda bulunmak. İnşallah buna katkıda bulunmuşuzdur. Kızımla birlikte aynı platformda ödül almak ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Allah milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize de acil şifalar versin” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24