Hainlere karşı şehitlerimizin elinde sadece bayrağımız vardı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Cihannüma Derneği tarafından düzenlenen “15 Temmuz Destanı-Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Salalara” konulu konferans Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Hainlere karşı şehitlerimizin elinde sadece bayrağımız vardı

Cihannüma Genel Başkanı ve Başbakanlık Başdanışmanı Mustafa Şen’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hazır bulundu.

 

Programın açılışında katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, 15 Temmuz şehitlerinin elinde hainlere karşı sadece Türk bayrağı olduğuna dikkat çekti. Gümrükçüoğlu, “15 Temmuzda şehitlerimizin ellerinde sadece bayrakları vardı. Hainlerin elinde bizim imkânlarımızla temin edilen tanklar, ağır silahlar olmasına rağmen milletimizin elinde sadece atalarımızın kanlarıyla boyanmış ay-yıldızlı bayrakları vardı. Ama koskocaman bir yürekleri ve koskocaman imanları vardı ve o ölüm makinelerini kaplayıp etkilerini yok edebildiler. 15 Temmuz’daki istiklal, mukaddesat, din, diyanet, hürriyet, demokrasi mücadelesinin unutmadık unutturmayacağız ve nesiller boyunca da o şuuru taşıyacağız” diye konuştu.

 

BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ

15 Temmuz’un yıldönümünde Trabzonluları bir kez daha meydanlara davet eden Gümrükçüoğlu, “15 Temmuz’un yıldönümünde yine meydanlardayız. Cumartesi ve Pazar günleri, Pazartesi sabahı 06.00’a kadar, 15 Temmuz 2016’da insanlarımızın akın akın meydanlara geldiği gibi, tüm otobüs seferlerimizi ücretsiz olarak gerçekleştiriyoruz ve insanlarımızı meydanlara taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24