Gümrükçüoğlu’ndan Birlik Vakfı ve MTTB’ye ziyaret

Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliğini Trabzon şubelerini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, öğrencilerle sohbet ederek kendilerine önemli mesajlar verdi.

Gümrükçüoğlu’ndan Birlik Vakfı ve MTTB’ye ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliğini Trabzon şubelerini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

 

Öğrencilerle olan sohbetinde tahsil gördükleri alanlarda en iyilerden olmalarını isteyen Gümrükçüoğlu, “Okuduğunuz alanların en iyisi, sahip olacağınız mesleklerin en iyi yürütücüleri olun. Mutlaka yabancı dil öğrenin” dedi.

 

SİGARADAN BİLE UZAK DURUN

Türk gençliğinin tüm kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem Birlik Vakfının kurucular kurulundadır hem de Milli Türk Talebeler Birliği içinde bulunmuş bir liderdir. Rahmetli Erbakan Hocamızda aynı vakfın, aynı davanın fani hayatı sırasında en önemli sürdürücü liderlerinden biri olmuştur. Hepimizin bildiği gibi bizim en önemli görevimiz hayatımızı İslam yolunda dizayn etmektedir. Böyle bir teşkilatçılık şuuru ve böyle bir inançla birlikte yaşamak lazımdır. Bizim isteğimiz nesilden nesile, kuşaktan kuşağa gelişen ideali topluma mal etmek, sizin gibi kardeşlerinizi nemelazımcılıktan, her türlü kötü alışkanlıklardan, hatta sigara içmekten bile uzak tutmaktır” diye konuştu.

 

Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ergin Aydın ise kendilerine olan desteklerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. MTTB Trabzon Şube Başkanı Furkan Lemahmutoğlu da çalışmaları hakkında Gümrükçüoğlu’nu bilgilendirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24