Gugulumdakiler Tiyatrosu perdelerini açıyor

Gerçek olayları tiyatro oyununa çeviren Gugulumdakiler tiyatrosu 16 Kasım’da perdelerini açıyor.

Gugulumdakiler Tiyatrosu perdelerini açıyor

Trabzon’un sevilen tiyatro grubu Gugulumdakiler perdelerini açıyor. Her yıl yeni bir oyun ile perdelerini açan Gugulumdakiler Tiyatrosu 16 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da izleyiciler ile Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde buluşacak. Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı ‘Herkes Oyuncu’ isimli oyun ile perdelerini açan Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun ilk oyununu Tamer Küçük yönetecek.

 

BU YENİ YETENEKLERE FIRSAT VERDİK

Yeni sezonda gençlere önem verdiklerini söyleyen Tamer Küçük, “ Bu yıl ki oyunumuz ile Trabzon’da tiyatro izleyicilerini ters köşe yapmayı planlıyoruz. Çok farklı bir oyun ile perdelerimizi açacağız. Tiyatro severler bu vakte kadar izlemiş oldukları tüm komedi oyunlarını unutsunlar. Sıra dışı bir komedya ile ayın 16’sında izleyicilerimizin karşısına çıkacağız. Tiyatroyu gençler ile buluşturma hedefimiz var. Bu nedenle kadromuzu daha da gençleştirmek ve bölge sanatına yeni yüzler kazandırmak için taze yeteneklere fırsat verdik.”söyledi.

 

GERÇEK OLAYLARI TİYATRO OYUNU YAPTI

Oyunun yazarı Güvenlik Muhabiri ve tiyatrocu Şükrü Üçüncü yazmış olduğu senaryonun Trabzon, İstanbul ve Ankara’daki asayiş olaylarından esinlendiğini söyledi. Üçüncü, “ Uzun süre polis adliye muhabiri olarak bu kente çalışıyorum. Gazetecilik dışında tiyatro oyuncusu olarak da Gugulumdakiler Tiyatrosu ile sahnelere çıkmaktayım. Polis ve jandarma karakollarında meydana gelen asayiş olaylarını güldürü biçiminde sahneye koyarak bir komedya ortaya çıkardık. Umudumuz ise, oyunu izleyen sanatseverlerin sahneden, memnun olarak ayrılması. Bu oyunda bizden desteğini esirgemeyen NTC Medya sahibi Mehmet Yiğit Alp’de şükranlarımızı sunarım.”ifadelerine yer verdi.

 

İŞTE 2017’DE GUGULUMDAKİLER KADROSU

Gugulumdakiler Tiyatrosu'nun 2017 – 2018 sezonunda ‘Herkes Oyuncu’ isimli oyunun kadrosunda yer alan isimler ise şöyle, Yönetmen Tamer Küçük, Senaryo Şükrü Üçüncü, Oyuncular Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Kübra Genç, Mahmut Mutaf, Şükrü Üçüncü, Murat Küçük, Asena Öztürk, Oğuzhan Yılmaz, Aslan Kar, Rüya Akgül, Adem Kılıç Teknik danışman Ömer Arslan, Kostüm ve Makyaj Elvan Hayali Demirci, Dekor Sanat ekibi, Ses ve Işık, Gamze Öztürk, Mahmut Can Mutaf, Betül Özer Reji Asistanı Yasemin Mısır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24