Garmagaruşuk Mart ayı sonuna kadar ücretsiz izlenebilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosunun sahnelediği “Garmagaruşuk” isimli Trabzon komedisinin prömiyer gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirildi. Garmagaruşuk, Mart ayı sonuna kadar her Çarşamba ücretsiz olarak Trabzonlularla buluşacak.

Garmagaruşuk Mart ayı sonuna kadar ücretsiz izlenebilecek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosunun sahnelediği “Garmagaruşuk” isimli Trabzon komedisinin prömiyer gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde icra edilen gecede Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yapımcı-Yönetmen Osman Sınav, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, belediye meclis üyeleri, kamu kurumlarının yetkilileri ve vatandaşlar hazır bulundu. 

 

Salonunun hınca hınç dolduğu tiyatro gösterisinin ardından katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı, Mart ayı sonuna kadar her Çarşamba günü ücretsiz tiyatro gösterisi sahneleneceğini hatırlattı. Gümrükçüoğlu, “İftihar vesilesi olan sanatçılarımızı gözümüzü kırpmadan heyecanla izledik. Sanatkârlık bir yetenek meselesi. Çocukluğumdan beri tiyatro seyircisiyim. Seyrettiğim çok sayıda tiyatro oyunu içinde buradaki mümtaz heyet hepimizi çok heyecanlandırdı ve gerçekten soluksuz izledik. Onlarla iftihar ediyoruz” dedi.

 

Yapımcı-Yönetmen Osman Sınav ise gecede yaptığı konuşmada, Başkan Gümrükçüoğlu’na sanata verdiği destekten ötürü teşekkür etti. “Bu sahnenin sahibi olan oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum” diyen Sınav şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Trabzon’da bir Büyükşehir Tiyatrosu kurma öncülüğünü yapmışlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yeryüzünün halifeleri vardır. Bunlar gerçek hakanlar ve sanatçılardır. İnsanlarımız arasında vicdan yapmak için sanata her zaman ihtiyacımız vardır. Onların önünü açmak içinde yeryüzünün halifesi olmaya aday, Reis Bey gibi devlet adamlarımız, hakanlarımız vardır. Sağ olsunlar var olsunlar.”

 

SEN ANLAT KARADENİZ

24OCAK’TA YAYINA GİRİYOR

Trabzon’da “Sen Anlat Karadeniz” dizi film çektiklerini hatırlatan Sınav, “Trabzon’da çok güzel ağırlanıyoruz. İnşallah 24 Ocak’ta dizimiz ATV’de yayına girecek. Karadeniz’den adamlık konusunda ilham almaya geldik” diyerek sözlerini tamamladı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24