Fatih Parkı 2019 Eylül’de Katlı Otopark 2020 Nisan’da

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden projeleri inceleyen Başkan Zorluoğlu, Fatih Parkı’nın bu yıl Eylül ayında, Tanjant Tam Otomatik Otopark’ın ise gelecek Nisan’da hizmete açılacağını müjdeledi.

 Fatih Parkı 2019 Eylül’de Katlı Otopark 2020 Nisan’da

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde sürdürülen çeşitli inşaat ve park düzenleme çalışmaları hızla ilerlerken, bu kapsamdaki projeleri yerinde görmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yenileme çalışmaları süren Fatih Parkı’nda ve Tanjant Tam Otomatik Otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak Fatih Parkı’na giden Başkan Zorluoğlu, burada Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, ilgili daire başkanları ve şube müdürleriyle birlikte gezdiği parkta, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Firma çalışanlarına çevre düzenlemesi ve aydınlatma ile ilgili bazı önerilerde bulunduktan sonra, parkın kısa sürede bitirilmesi talebini ilettiği firma yetkilisinden söz alan Başkan Zorluoğlu, buna istinaden yaptığı sosyal medya paylaşımında, çalışmaların tamamlanmasını takiben eylül ayında parkın tekrar hizmete alınacağını duyurdu.

 

Buradan, Tanjant Caddesi üzerinde yapımı devam eden Tam Otomatik Otopark inşaatına geçen Başkan Zorluoğlu ve beraberindekiler, inşaat alanını birlikte gezdikleri yüklenici firma yetkilisinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Zorluoğlu’na, otoparkın araç kapasitesi ve otomatik otopark sisteminin çalışma prensibine dair bilgiler aktaran firma yetkilisi açılış tarihi olarak da 2020 yılı nisan ayını öngördüklerini ifade etti.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını ifade ettiği otoparkın Nisan 2020’de Trabzon halkının hizmetine sunulacağını yine sosyal medya hesabından kamuoyuyla paylaştı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24