Devletimiz engelli bireylerimiz için seferber

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Otizm Derneği, Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu Aile Birliği ve Doğu Karadeniz MS Derneği yönetimlerini makamında kabul etti.

Devletimiz engelli bireylerimiz için seferber
Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek, Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu Aile Birliği Başkanı Sema Şen ve Doğu Karadeniz MS Derneği Başkanı Zehra Öztaş’tan yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Gümrükçüoğlu, toplum adına kutsal bir görevi yürüttüklerini ifade ettiği dernek yetkililerini kutladı. 




Değerlendirmelerinde ‘engellerin hayatı yaşamak için asla engel olmadığına’ değinen Gümrükçüoğlu, ”Devletimiz engelli bireylerimiz için seferberlik ilan etmiş durumdadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde engellilerimiz, hastalarımız, yaşlılarımız, kimsesizlerimiz için çok önemli reformlar yapıldı, yapılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerde her alanda engelli bireylerimizin yanında olmaya, imkânlarımızı zorlayarak gayret ediyoruz. Eğitim vazgeçilmez bir unsurdur. Sizlerde bu uğurda gönlünü ortaya koymuş olan kahramanlarımızsınız. Çalışmalarınız nedeni ile sizlere Trabzon halkı adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24