Büyükşehirden mahalle yollarına 288.5 milyon TL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle yollarına 288.5 milyon TL tutarında yatırım yaptıklarını kaydetti.

Büyükşehirden mahalle yollarına 288.5 milyon TL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar ilçesinin Hızırbey Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hemşehrileri ile sohbet etti.

 

Vatandaşların soruları üzerine Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında Trabzonluları bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu, mahalle yollarına 288.5 milyon TL tutarında yatırım yaptıklarını kaydetti.

 

Mahalle yollarındaki çalışmalarına özel önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuzun büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla il genelinde yol seferberliği başlattık. Trabzon, ülkemizin en uzun yol ağına sahip olan şehridir. Bu yollarımızdaki sorunları çözüme kavuşturmak için yol çalışmalarına her yıl önemli oranda bütçe ayırdık. Bu kapsamda 31 Aralık 2014 tarihinden bugüne kadar aradan geçen yaklaşık 3,5 yılda yollarımızda yaptığımız asfaltlama, betonlama, taş duvar, beton duvar, menfez, oto korkuluk, taş parke, beton parke ve yağmur suyu hattı (kanava) çalışmalarının toplam maliyeti 288.5 milyon TL’ye ulaşmıştır. Bu rakam yılsonu itibariyle 300 milyon TL’yi aşacaktır. Yine mahalle yollarında yaptığımız malzemeli bakım-onarım çalışmaları ve temizleme çalışmaları da bunun dışındadır” dedi.

 

Mahalle yollarındaki çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Bizler kar yağana kadar yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu her yıl bu şekilde tekrar ediyoruz. Son derece sağlam, kalıcı çalışmalara imza atıyoruz. Halkımızdan bu konuda isteğimiz, hangi yolda ne sorun varsa hepsinden haberdar olduğumuzu bilmeleridir. Program dahilinde, sırasıyla bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24