Büyükşehirden Eren’in annesine ev inşa ediliyor

Başkan Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde 15 yaşında şahadete ulaşan Eren Bülbül’ün ailesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını yerinde denetledi.

Büyükşehirden Eren’in annesine ev inşa ediliyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde 15 yaşında şahadete ulaşan Eren Bülbül’ün ailesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen konutun çalışmalarını yerinde denetledi. Anne Ayşe Bülbül’ü de ziyaret eden Gümrükçüoğlu, “Senin emirlerini yerine getirmek bizim boynumuzun borcudur anne” dedi.

 

Trabzon’un Maçka ilçesi Yolgören Mahallesi’nde geçtiğimiz Ağustos ayında terör örgütü mensuplarının saklandığı yeri güvenlik güçlerine göstermek isterken Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şahadete ulaşan Eren Bülbül’ün saldırıya uğradığı yere Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan 3 katlı konutun inşaatına devam ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapımı sürdürülen konut çalışmalarını yerinde denetledi.

 

Kış şartlarına rağmen inşa çalışmalarına devam ettiklerini ve baharla birlikte evi aileye teslim etmeyi planladıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Eren Bülbül’ümüz hepimizin kalbinde yaşıyor. Bütün milletimizin kalbinde yaşıyor. Hiç olmazsa mütevazı olarak anneciğine böyle bir ev kazandırmak istedik. Şehidimizin yerini hiçbir şeyin tutması elbette mümkün değil. İnşallah bu evi birkaç ay içinde bitirip ailesine teslim etmeyi Allah-u Teala (c.c.) bizlere nasip edecek. Milletimiz Eren Bülbül’ü, tüm şehitlerimizi gönlünde yaşatıyor. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız, bakanlarımız bu mütevazı hatıranın yapılması için bizleri talimatlandırdılar. Allah (c.c.) vatanımızı, milletimizi, devletimizi, bayrağımızı muhafaza etsin” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu inşaat alanındaki incelemelerinin ardından anne Ayşe Bülbül’ü ziyaret ederek uzun süre sohbet etti. Gümrükçüoğlu, “Senin milletimizin gönlündeki yerin kendi annelerimizden bile çoktur. Sen şehit annesisin. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün ülkemiz Eren Bülbül’ümüzü hakikaten kalbinde yaşatıyor. Seni ziyaret etmek, ne emredersen yerine getirmek yılmayacağımız bir husustur, bizim boynumuzun borcudur. Bu evi inşallah bahar ile birlikte tam olarak hazır hale getireceğiz. Şuanda da askerlerimiz, Eren’imizin birkaç yaş büyüğü olan ağabeyleri vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız için sınırlarımızın dışında, Afrin’de canlarını ortaya koyuyorlar. Hepimizin duaları onlarla” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu şehid Eren Bülbül ve merhum babasının kabirlerini ziyaret ettikten sonra mahalleden ayrıldı. Gümrükçüoğlu’nun ziyaretlerinde Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Trabzon Mimarlar Odası eski Başkanı Saim Adanur ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hüseyin Türker de hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24