Büyükşehir Belediyesi 1 yılda 13 milyon yolcu taşıdı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında 13 milyon 63 bin 551 yolcu taşıdı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Gece gündüz demeden halkımıza hizmet için varız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi 1 yılda 13 milyon yolcu taşıdı

Geniş ulaşım ağıyla Trabzon’un dört bir köşesine hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliği ulaşım alanında da en güzel şekilde ortaya koydu.

2017 yılında ulaşım hizmeti verilen vatandaşların 2.7 milyonu bu hizmetinden ‘ücretsiz kart’ ile tamamen ücretsiz olarak yararlandı. 65 yaş üstü vatandaşlar, engelliler, gaziler ve şehit yakınları ile diğer hak sahibi vatandaşların yararlandığı ücretsiz taşımacılık hizmetinin yanı sıra, yasa gereği indirimli taşımacılık hizmeti verilen yolcu sayısı ise 3.6 milyon olarak gerçekleşti. 2017 yılında sosyal, kültürel ve sportif programlar için verilen taşımacılık hizmetinden ise 1,3 milyon yolcu yine ücretsiz olarak yararlandı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına en iyi hizmeti verebilmek için her alanda olduğu gibi ulaşım alanında da gece gündüz iş başında olduklarını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi otobüs taşımacılığının toplumun her kesimine hizmet verdiğini belirten Gümrükçüoğlu, “Otobüs filomuzu yeni otobüslerle yeniledik. Çok sayıda güzergâhta taşımacılık hizmeti veriyoruz. Bu alanda çalışmalarımız artarak devam edecektir. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için varız. Bu hizmette gece gündüz demeden görevlerini yerine getiren Ulaşım Dairemizdeki kıymetli çalışma arkadaşlarıma halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24