Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumları Başkan Gümrükçüoğlu’nun Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgilendirmesiyle başladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumları bugün başladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilk oturumun açılışında Meclis üyelerini Büyükşehir Belediyesinin son bir ay içerisindeki çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

 

HAMSİKÖY’DE TAŞOCAĞINA

ASLA İZİN VERMEM

Yatırımlardan sürdürülen çalışmalara kadar her konuda ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, Hamsiköy’deki taşocağı iddialarına da yanıt verdi. Hamsiköy gibi bir turizm merkezinde taşocağı işletilmesine asla izin vermeyeceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Bizim bu konudaki tüm iş ve işlemlerimiz bu turizm bölgesinde taşocağı işletilmemesi içindir. Bu nedenle o alanı üzerimize alıyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hamsiköy gibi bir turizm bölgesinde bir dağın yarısının taşocağı ile boşaltılmasına asla izin vermeyiz” dedi.

 

AÇIKLADIĞIMIZ ŞEKLİYLE

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Ortahisar ilçesinin Hacıkasım Mevkii’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Tam Otomatik Katlı Otopark Projesine ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, bu konuda uzun süre önce kamuoyuna açıklanan şekliyle çalışmalara devam edildiğini söyledi. Katlı Otopark Projesinin karşı tarafında tarihi Karagöz Meydanı alanının meydan olarak düzenlenmesiyle buranın altınında otopark olarak değerlendirileceğini belirten Gümrükçüoğlu, bölgede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

FINDIĞI SOFRAMIZDAN

EKSİK ETMEYELİM

Başkan Gümrükçüoğlu, 16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle de Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Meclis toplantısında Meclis üyeleri ve katılımcılara fındıklı ekmek ikram edilirken sağlıklı beslenmek için fındığın önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Sağlıklı bir beslenme için fındığı soframızdan eksik etmeyelim” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ‘fındığın faydaları’nı burada ayrıntılarıyla açıklarken dünyada yaşanan gıda sorununa da değindi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24