Bu seçim Ahmet Çamur’un emanetlerinin seçimi olacaktır

7 Haziran’da yapılan seçimlerde Trabzon’dan 5.sıra Milletvekili Adayı olan ve az bir oy farkıyla seçilemeyen Prof. Dr. Nihat Tosun 1 Kasım seçimleri için yeniden aday oldu.

Bu seçim Ahmet Çamur’un emanetlerinin seçimi olacaktır

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Trabzon’dan 5.sıra Milletvekili adayı olan ve az bir oy farkıyla seçilemeyen Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26.dönem milletvekilliği genel seçimleri için yeniden aday oldu.

 

Bu seçim kaosu derinleştiren değil, ülkeyi düzlüğe çıkaran bir seçim olacağını ifade eden Tosun; " Vatandaşlarımızın sıkıntılarını paylaşmak, Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkmasına yardımcı olmak ve karanlık günleri hayal eden şer odaklarına karşı durabilmek için Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu" dedi.

 

Tarihin yüklediği sorumluluk gereği, 2002 yılında milletimizin asli değerlerini merkeze alarak başlatılan erdemliler hareketiyle birlikte  sadece 783 bin kilometrekarede yaşayan 80 milyonun değil, başta tarihi ve kültürel bağımız olan ülkeler olmak üzere yeni ve güçlü Türkiye'yi örnek alan diğer coğrafyaların istikrar, huzur, kardeşlik üzerine kenetlenmesi, uluslararası emperyalist çevreler ile ülke içerisindeki paydaşlarını rahatsız ettiğini dile getiren Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun; "Küresel şer odakları ve içerideki işbirlikçilerinin şehit kanları ile sulanmış bu topraklar ve Alem-i İslam üzerindeki kötü niyetleri ile mücadelede yer almak üzere 7 Haziran'da yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimleri için siyaset sahnesinde yer almaya karar vermiştim. Ülkemizin geleceğine yönelik duyduğum endişeler siyasete girme kararımda etkili olmuştu. Partimizin teveccühü ile doğup büyüdüğümüz Trabzon'dan 5. sıra adayı olarak seçim çalışmalarına katıldım. Sahada, bürokraside edindiğimiz tecrübeler ve hekimlik mesleğinin verdiği avantaj ile vatandaşımız ile etkili bir iletişim kurarak onların dertleri ile dertlendik. 7 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde oluşan siyasi ve ekonomik belirsizliklerden daha da cesaretlenen şer odakları,  malûm parti ve diğer çıkar çevrelerinin desteği ile ülkeyi karanlık ve acı günlere geri döndürme hayaline kapıldılar. 7 Haziran'dan bu yana geride bıraktığımız üç aylık süreçte net olarak görüldü ki, 1 Kasım Seçimleri ülkemiz ve kalbi bizlerle atan insanlık için daha da artan önem arz etmektedir" dedi.


Gençlik yıllarından bu yana memleket meseleleri için dertlendiğini ifade eden Tosun; “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor  ve meşakkatli günlerde sorumluluk almak, millete hizmet adına "Ben de varım" demek, bizleri yetiştirip bu günlere getiren bu topraklara ve insanımıza karşı, Al kanlı bayrağımızın inmemesi, minarelerdeki ezanımızın susmaması, bedelini şehitlikle ödemiş olan şehitlerimize karşı da bir borç ve sorumluluk olarak görmekteyiz. Vatandaşımızın sıkıntılarını paylaşmak, ülkemizin içinde bulunduğu durumda, ak ve aydınlık günlere ulaşmak amacıyla sorumluluk almak ve hizmet etmek adına 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Bizimle birlikte bu sorumluluğu üstlenen tüm aday adaylarımızın da, memlekete hizmet etmek adına aynı heyecanı yaşadıklarına olan inancım tamdır. 

 

Bu seçim; karanlık günleri hayal eden şer odakları ve işbirlikçilerinin rüyadan uyanıp milletimizin gücünü, birlik ve beraberliğini gördüğü seçim olacaktır. 

 

Bu seçim; şehitlerimize "şehit" diyemezken teröristte "gerilla" diyebilen, saz çaldırarak şirin gösteren medya kuruluşlarına ve tüm şer güç odaklarına milletimizin attığı "Osmanlı Tokadı" olacaktır. 

 

Bu seçim; Gazze'nin, Prizren'in, Üsküp'ün, Bakü'nün, Bişkek'in, Almatı'nın, Halep'in, Kerkük'ün seçimi olacaktır. 
 

Bu seçim; Kurtuluş Savaşı'daki Şerife Bacı'nın, Çanakkale'deki Seyit Onbaşı'nın, Sarıkamış'ta donarak şehit olan Mehmet'in, Diyarbakır'da şehadet şerbeti içen 16 yaşındaki Yasin Börü'nün, Şanlıurfa'da uykularında katledilen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Uçar'ın, Trabzonlu Özel Hareket Komiseri Ahmet Çamur'un ve bizlere emanet bıraktığı emanetlerinin seçimi olacaktır.

 

Bu seçim; kalbi memleket için atan tüm vatandaşlarımızın sağduyu etrafında birleştiği, küçük hesaplar ve kırgınlıkların geride bırakıldığı, hem siyasal hem de ekonomik istikrarın sağlandığı seçim olacaktır" dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24