Bekir Aktürk Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı seçildi

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, Ankara’da gerçekleştirilen 3. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçildi.

Bekir Aktürk Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı seçildi

Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Vekili olan Ortahisar Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk, Ankara’da gerçekleştirilen 3. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Kurulunda genel başkanlığa seçildi

 

Genel Kurula Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta ve Adnan Günnar, Eski Milletvekili Ayşe  Sula  Köseoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar da katılarak Aktürk’ü yalnız bırakmadılar.

 

Tek liste ile gidilen seçimde Aktürk, oy kullananlarının çoğunluğunun oyunu alarak Türkiye  Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı seçildi.

 

Bekir Aktürk kimdir?

Ortahisar Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Bekir Aktürk, Lokma Tatlı’nın da sahibidir. Bir dönem 1461 Trabzon’un Kulüp Başkanlığını da yapan Aktürk, Trabzon Muhtarlar Federasyonu’nun kurucusudur. Evli ve  3 çocuk sahibi olan Aktürk, Muhtarın Sesi Gazetesi’nin de kurucularındandır. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24