Başkanlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Başkanlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberlerindeki AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattılar.

 

Ziyaretlerinde Trabzonluların konuyla ilgili sorularına ayrıntılı yanıtlar veren Başkan Gümrükçüoğlu, mevcut sistemin Cumhuriyet tarihi boyunca sürekli olarak tıkandığını ifade ederken sistem değişikliğinin gerekliliğine dikkat çekti.

 

16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile hükümet olma sistemin değiştirileceğine vurgu yapan Gümrükçüoğlu, “Yıllar boyunca ülkemizde yönetimde olan herkes mevcut sistemin sağlıklı işlemediğinden bahisle başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini savunmuştur. Çünkü yeni sistem ülkemizin en güçlü şekilde yönetilmesini sağlayacaktır. Ülkemiz üzerindeki emellerini 100 yıl önce gerçekleştiremeyen şer odakları aynı planları uygulamak istemektedir. Orta Doğu’da Müslümanı Müslümana kırdırıyorlar. Tüm bu şartlarda dünyadaki tüm mazlum milletlerin hamisi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en güçlü şekilde yönetilmesini tesis etmek sorumluluğundayız. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumda ülkemizin en güçlü şekilde yönetilmesinin önünü açmak için ‘evet’ diyeceğiz.

 

Devletimizin-milletimizin çok daha hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlamak için ‘evet’ diyeceğiz. Dünyanın neresinde olursa olsun, tüm mazlumların sesi ve umudu olan Türkiye’nin dünyanın sayılı güçlerinden biri olması için ‘evet’ diyeceğiz” şeklinde konuştu. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24