Başkan Gümrükçüoğlu’ndan kurtuluş mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan kurtuluş mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Mesajında Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun kutlanmasındaki amacın

geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle günümüzde yeni düşmanlıklar üretmek olmadığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: “Amacımız, geçmişte yaşananları hatırlamak, dersler çıkarmak ve bir daha bu tür olaylara tanık olmamaktır. Özellikle küresel güç odakları tarafından dünyamızın yeniden yapılandırılmaya çalışıldığı, vatan hainleri ve yerli işbirlikçileri ile ülkemize ve bölgemize dair yapılan planların net olarak ortaya çıktığı günümüzde, daha da dikkatli olmamız gerektiği açıktır. Yaşanan tüm bu gelişmeleri doğru okuyabilmek için başvuracağımız yegâne kaynak ise tarihtir. Bu nedenle belleğimizi sürekli canlı tutmak, milli birlik ve beraberliğimizi üst düzeyde sağlamak zorunluluğundayız. Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.”

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24