Başkan Gümrükçüoğlu TÜRGEV’li öğrencilerle buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitim Vakfı (TÜRGEV) Trabzon Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencileri sabah kahvaltısında ağırladı.

Başkan Gümrükçüoğlu TÜRGEV’li öğrencilerle buluştu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitim Vakfı (TÜRGEV) Trabzon Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’da sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulundu. Gençlerle gerçekleştirdiği sohbet toplantısında ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmesinin büyük bir vatan borcu olduğunu söyledi.

 

BU ÜLKENİN KAHRAMANLARI SİZLERSİNİZ

“Sizler maneviyatımızı, mukaddesatımızı koruyarak ülkemizi en güçlü şekilde sizden sonraki kuşaklara teslim edeceksiniz. Bu da ancak çok çalışmak ile kendinizi en iyi şekilde yetiştirmek ve gelecek kuşaklara faydalı olmaya gayret etmenizle olur.” diyen Gümrükçüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 “Yakın bir geçmişte İstiklal Harbini yaşadık, ondan önce Çanakkale’yi, Sarıkamış’ı yaşadık. Dedelerimiz vatanımız, milletimiz, dinimiz, diyanetimiz, namusumuz için şahadete yürüdü. Kanlarıyla canlarıyla bu ülkeyi bize teslim ettiler. Bizde bu devletin birliğini ve beraberliğini, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi tek bir milletimizi, tek bir bayrağımızı, tek bir vatanımızı ve tek bir devletimizi muhafaza etmenin dönemlerinden geçiyoruz. 81 milyonun bir ve beraber olduğu bir Türkiye’ye ülkemiz yürüyor. İşte bu yürüyüşün kahramanları sizlersiniz. Mesleğinizde en iyi insanlar olarak yetişerek devam edeceğiniz mücadelenizle bu ülkenin kahramanları sizlersiniz. Mesleğinizde dünyanın en iyileri olmanız ülkemiz için büyük ehemmiyet arz ediyor. Mesleğinizin yanında mutlaka yabancı diller öğrenmenizi istediğimizi hiç unutmayın. Sizler bu memleketin en taze beyinleri ve en büyük servetisiniz. İnsandan daha büyük bir servet, inanmış insandan daha büyük güç olmaz.” 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24