Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon boksörü altınla ödüllendirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrupa 3’üncüsü olan boksör Mücahit İlyas ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi yönetimini makamında kabul etti.

Başkan Gümrükçüoğlu şampiyon boksörü altınla ödüllendirdi

Antalya’da düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonasında +91 kg’da Avrupa üçüncüsü olan Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Mücahit İlyas ve antrenör Cahit Sümey’i altınla ödüllendiren Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonlu sporcuların başarı ile gurur duyduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, Belediye Spor Kulübü Başkanı Nihat Demir ve yönetimine de çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

 

EĞİTİM KURUMLARINA KATKI

VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turan ve Okul Aile Birliği yönetimi de Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından okullarında önemli çalışmalar yapıldığını kaydeden Turan, “Okulumuz doğalgaza geçince önemli çalışmalar yapılması gerekti. Bu çalışmalar talimatlarınızda gerçekleştirildi. Aynı şekilde kantinimiz tarafınızdan düzenlendi. Şimdi öğrencilerimiz hijyenik ortamda kantinden yararlanabiliyorlar ve yine sizlerin çalışmalarınızla oldukça hijyenik ortamda beden eğitimi derslerini işleyebiliyorlar. Tüm bu çalışmalarınız, eğitime her zaman verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ise eğitimin önemine dikkat çekerken bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitim kurumlarına katkı vermeye devam edeceklerini kaydetti.  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24