Başkan Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişinde bulundu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret ederek Oda yönetimiyle görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişinde bulundu

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Gürol Ustaömeroğlu ve yönetim kurulu ile istişarelerde bulunan Gümrükçüoğlu, mimarların şehirlerle birlikte nesilleri de şekillendirdiğine dikkat çekti.

 

MİMARLAR ŞEHİRLERLE BİRLİKTE

NESİLLERİ DE ŞEKİLLENDİRİYOR

Başkan Gümrükçüoğlu, “Mimarlık çok önemli, çok saygın bir meslek. Şehirlere verdiği şekil itibari ile yetişen kuşakların çeşitli yeteneklerinin ortaya çıkmasına vesile oluyor. Kuşakların kendilerini geliştirebilmesi ve daha ideal insanlar olmasını sağlayabiliyor. Mesela boğucu bir şehirde çok yetenekte körelir. Şehrimizde yaptığımız çalışmalarda bu hususa azami önem gösteriyoruz. Kentsel dönüşümlerle Trabzon’u ismine ve insanlarımıza layık hale getiriyoruz. Tüm yatırımlarımızda bu düşünce ile hareket ediyoruz” dedi.

 

Trabzon Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu ise çalışmaları hakkında bilgilendirdiği Gümrükçüoğlu’na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24