Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Adayı Zorluoğlu’nu ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu makamında kabul etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Adayı Zorluoğlu’nu ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu makamında kabul etti.

 

Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme alanını Zorluoğlu’na gezdiren Gümrükçüoğlu, alanda gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Tarihi belediye binası ve çevresinin özelliklerini Zorluoğlu’na aktaran Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tarihi değerlerine dikkat çekerken bu değerlerin ortaya çıkartılmasına özel önem verdiklerini kaydetti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zorluoğlu’nun ülkeye çok önemli hizmetleri bulunduğunu ifade ederken, “Bundan önceki görevlerinizde olduğu gibi bundan sonra hizmette çok önemli başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyoruz. Tüm çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Zorluoğlu ise Trabzon’da gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’nu kutladı. Trabzon’un 10 yılda çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydeden Zorluoğlu, “Çalışmalarınızla, ufkunuzla şehrimizin önünü açtınız. Şehri gezince yaptığınız işlerin önemi açık açık görülüyor. Trabzon’da çok büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiniz. Sizleri takdir ediyoruz” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zorluoğlu’nu Büyükşehir Belediyesinin yapısı ve çalışmaları hakkında da bilgilendirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24