Bakan Yılmaz, Şehir Müzesi ve Kent Meydanını gezdi

Danıştay Eski Üyesi Oflu hemşerimiz Ali Kurumahmut’un Babasının cenaze töreni için Of’a gelen Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediyesini, Şehir Müzesini ve Kent Meydanını ziyaret etti.

Bakan Yılmaz, Şehir Müzesi ve Kent Meydanını gezdi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan Trabzon’da tamamlanan ve sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, Trabzon’a her gelişinde şehrin daha da değişip geliştiğini gördüğünü belirterek Gümrükçüoğlu’nu kutladı.

 

Trabzon’da çeşitli temaslarda bulunan Bakan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Trabzon Şehir Müzesini de gezdi.

 

Müze hakkında Gümrükçüoğlu’ndan detaylı bilgi alan Yılmaz, Trabzon’u dünü ve bugünü ile geleceğe aktaran çok güzel bir çalışma yapıldığını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme alanını Bakan Yılmaz’a gezdirerek alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Yılmaz, bölgede tarihin gerçek manada ortaya çıkarıldığını kaydetti.

 

Bakan Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesini ziyaretlerinde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de hazır bulundu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24