TERÖRÜN KÖKÜ KAZINMALIDIR

Terör örgütlerinin kökü kazıtılmadan ; Afrin operasyonun sonlandırmak güvenlik kuşağı oluşturmada ki kararlılığımıza gölge düşürür. Sınırlarımızın en uzun topraklarının bulunduğu Suriye bölgesini oluşturan terör odaklarının koşullandırıldığı alanlar da bir güvenden söz edebilmek mümkün değildir.

Bölgede PKK, ve PYD gibi diğer unsurların dış güçlerin özellikle ABD desteğini alıp Türkiye aleyhine pozisyon gerçekleştirilmesi Afrinde ki zeytindalı operasyonunun ne kadar haklı olduğumuzun göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti bu operasyonu kararlı bir şekilde sürdürerek tamamlayacaktır.

Esasında burnumuzun dibinde oluşturulmaya çalışılan terör devletçiğine müsaade etmeyeceğimiz aşikar ortadayken ABD ve Batı Avrupa'nın Türkiye yerine terör örgütleri ile ittifak yapması onların, '' Yalan üzerine din zülum üzerine adalet olan Hıristiyanlık Haçlı zihniyetidir '' Adaleti olmayan bu anlayışın başarılı olma şansı yoktur.

Sınır ötesinde düzenlemiş olduğumuz bu operasyonla birlikte güvenlik altına almış olduğumuz bölgelerle birlikte PYD ve YPG'ye destek veren ABD'ye de ciddi mesaj olacaktır. Teröristlerin yuvalanmakta oldukları alanları yerle bir ederek nelere muktedir olduğumuzu herkese bir kez daha gösterdik. Terörden beslenmeye alışmış olanlara da dersini verebilmek doğru çok doğru bir yaklaşımdır.

Zeytindalı operasyonuyla birlikte terör örgütlerine karşı ciddi başarılar elde ettik? Bu başarıların korunması ve sınır bölgemizin güvenliği için bu operasyon gerekliydi. Bu operasyonla birlikte PKK ve PYD'nin bütün unsurları topyekün temizlenerek oluşturulacak olan koridor yada tampon bölge kontrölümüzde olmalıdır.

Bu terör örgütlerinin destekçisi ABD'dir. Eski müttefikimiz ve Stratejik ortağımız ABD, Türkiye Cumhuriyetini PKK'nın uzantılarına Suriye'de ki örgütlere satmıştır. PYD ve YPG'ye lojistik destek veren silah temin etmesine yardım eden kendileridir. Sivillerin kalkan olarak kullanılması fikrinin de mutlaka onlara ait bir düşünce olduğunu düşünmekteyiz.

Ne ile tehdit edilirsek edilelim biz Türk milletiyiz, şehitlerimiz olmasına rağmen kararlı bir şekilde Afrin'i mutlaka terör örgütlerinden kesinlikle temizleyeceğiz. Tabi ki genç fidanlarımızın şehadete yürümesini arzu etmiyoruz? Fakat ülkemizin bekası ve güvenliğimiz için canlarını feda eden vatan evlatları kahramanlık destanlarını tarih önünde yazmaya devam ediyor.

Türk askeri sivilleri öldürüyor yaygarasını yaparak uluslararası lobi oluşturmaya çalışanların gayretleri ve çabaları boşa çıkacaktır. Kahraman Türk ordusu ve askerlerimiz bu oyunları bildiği için büyük bir dikkatle sivillerin arasında saklanmış olan şerefsiz, kanı bozuk, korkak dış güçlerin maşa olarak kullandığı teröristleri tek, tek büyük bir titizlikle temizlemeye çalışıyor. Türk ordusu Afrin’den sonra Münbiç’i de teröristlerden temizleyecek kurtaracaktır.

Yüce ALLAH c.c aziz Türk milletinin yanındadır ve kahraman Mehmetçiğimiz necip milletimizin dualarıyla başarıya ulaşacaktır.

Tarihte yaptıklarımız tescillidir..

Ali KARACA
YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24