Tuncay Sonel Ofspor’u Tunceli’de ağırladı

Of’un eski kaymakamı Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Tunceli’de ağırladığı Ofspor kafilesine yemek ikram etti.

Tuncay Sonel Ofspor’u Tunceli’de ağırladı

TFF 3.Lig’de Adıyaman 1954 Spor ile yapacağı karşılaşma için Adıyaman’a giden Ofspor kafilesini Tunceli’de ağırlayan Of’un eski Kaymakamı Tunceli Valisi Tuncay Sonel, kafileye yemek ikram etti.

 

Of Kaymakamlığı döneminde Of’un her kesiminin takdirini kazanan ve gittiği her görev yerinde “Oflu Vali” olarak anılan Tuncay Sonel, Ofspor’a da ayrı bir değer veriyor.

 

Of Kaymakamlığı döneminde her hafta ilçe stadındaki maçlarını seyrederek takıma destek olmanın yanı sıra maddi konularda da Ofspor’a önemli destekler sağlamıştı.

 

Seydişehir Kaymakamlığı döneminde 2015 yılında Konya Anadolu Selçukspor maçı için Konya’ya giden Ofspor kafilesini Konya’da ağırlayan Tuncay Sonel, Ofspor’u bu kez Tunceli’de ağırladı.

 

Başkan Saral’dan Teşekkür

Vali Sonel’e teşekkür eden Ofspor Kulübü başkanı Olcay Saral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Adıyaman deplasmanına giderken Ofspor'u yoldan çevirip ağırlayan, otobüs arıza yapınca imdada yetişen, her gittiği yerde iz bırakıp, kalpleri çalan adam Teşekkür az gelir sana valim, abim” ifadelerine yer verdi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24