Ofspor yeni sezona Of’ta hazırlanıyor

5 Ağustos’ta yapılacak olan Olağanüstü kongrede yeni başkan ve yeni yönetimini belirleyecek olan Ofspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Ofspor yeni sezona Of’ta hazırlanıyor

Başkan Ercan Saral’ın istifasının ardından 5 Ağustos’ta olağanüstü kongre kararı alan Ofspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

 

Geçen sezonun ardından teknik heyet ve futbolcu kadrosunda büyük bir değişim yaşayan Ofspor, 5 Ağustos’ta yapılacak olan kongrede başkan ve yönetimini de değişerek yeni sezona baştan aşağı yenilenerek girecek.

 

Başkanlık için şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim Olcay Saral olurken, başka bir adayın çıkmayacağına ve Saral’ın başkan olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

15 gün Of’ta çalışacaklar

Ercan Saral yönetimi tarafından sezon başında takımın başına getirilen Teknik Direktör İsmail Batur yönetiminde toplanan Ofsporlu futbolcular, çalışmalarını günde tek idmanla sürdürüyor. İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak olan Ofspor, 15 günlük kamp döneminin ardından 2.etap kampı için Nevşehir’e gidecek.

 

Batur’un yardımcıları Sağır ve Dinçdemir

Teknik Direktör İsmail Batur’un yardımcılıklarını Ümit Sağır ve Seyit Dinçdemir yapacak. Altyapıda ise Güven Pirselimoğlu ile Resul Delireisoğlu görev alacak.

 

Kaptan takıma dönüyor

Geçen yılki kadrosundan Kaptan Savaş, Abdurrahman, Çetin, Tuncay, Sefa, Mehmet Tosun, Mehmet Balcı, Emre ve Yücel takımda kalırken Eski kaptan Aslan Çakıroğlu’nun da Ofspor’a geri dönmesi bekleniyor.

 

Kadro şimdilik 26 kişi

Altyapıdan Necati, Hamdi, Sinan ve Serkan’ı A takım kampına alan Ofspor, Bugsaş’tan Hasan, Tokatspor’dan Gökhan, Trabzon 1461’den Rasim, Ferhat ve Mert Ege, Trabzon A2’den Emre, Ç.Rize’den Aykut Köz, Bandırmaspor’dan Suat, Küçükçekmece’den Muhammet Ömer, Münih’ten Durmaz, SV Flieden’den Ensar, Kırıkkalespor’dan Mustafa ve Afyonspor’dan İsmail’i de kadrosuna dahil etti.

 

Batur; “15 günde kadromuzu şekillendireceğiz”

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a konuşan Teknik Direktör İsmail Batur, “Yeniz sezon hazırlıklarımıza başladık. Geçen yıldan sözleşmesi devam eden oyuncularımız var. Alt yapıdan A takıma aldığımız oyuncular var. Yeni katılan arkadaşlarımız var. Transfer etmeyi düşündüğümüz isimler var. Burada yapacağımız 15 günlük kampın ardından kadromuzu büyük ölçüde şekillendireceğiz. Nevşehir kampına kadromuz şekillenmiş olarak gitmeyi amaçlıyoruz. Orada yapacağımız hazırlık maçlarında da kadromuz şekillenmiş olacak” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24