Ofspor Kocaeli Birlikspor’a da mağlup

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 7.hafta maçında Kocaeli Birlikspor ile karşılaşan Ofspor, penaltı kaçırdığı maçta rakibine 2-1 mağlup oldu.

Ofspor Kocaeli Birlikspor’a da mağlup

Ligde iki maçtır kazanamayan Ofspor, 2-0 yenik duruma düştüğü maçta bir penaltı atışından da yararlanamayınca Kocaeli Birlikspor’a da 2-1 mağlup oldu.

 

Maça iki takım da iyi başlayamadı. Karşılıklı cılız ataklarla geçen ilk 25 dakikanın ardından 26.dakikada Kocaeli Birlikspor 1-0 öne geçti.

 

Savunmanın arkasına atılan topla bir anda kaleci Beycan ile karşı karşıya kalan Onur, topu filelere gönderdi ve Kocaeli Birlikspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Ofspor, 30.dakikada ikinci şoku yaşadı. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Turgay, topu uzak köşeye gönderdi. Kaleci Beycan’ın uzanamadığı top filelerle buluştu ve konuk ekip farkı ikiye çıkardı.

 

Skorun 2-0 olmasıyla iyice oyundan kopan Ofspor, pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci yarıya Ofspor Canberk’in yerine Feyyaz, Sergen’in yerine ise Hamdi ile başlarken Kocaeli Birlikspor’da ise Onur’Un yerine Aydın ile başladı.

 

63.dakikada Ofspor penaltı kazandı. Atışı kaptan Fatih Gültekin kullandı. İki Fatih’in karşı karşıya geldiği pozisyonda Kocaeli kalecisi Fatih penaltı vuruşunu çelmeyi başardı. Dönen topa Fatih bir kez daha vurdu. Aleci Fatih bir kez daha kurtardı. Ardından da savunma topu çizgiden çıkardı ve Ofspor, farkı bire indirme şansını değerlendiremedi.

 

83. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Feyyaz kafayı vurdu ve topu filelere gönderdi. Skor 2-1 oldu. Maçın son bölümlerinde her iki kalede de önemli pozisyonlar yaşandı. Ancak 5 dakikalık uzatmalarda da gol olmadı ve Ofspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

Ligde 7.maçında 3.mağlubiyetini alan Ofspor bir galibiyet ve 3 beraberlikle topladığı 6 puanla ligde 15.sırada yer alıyor.

 

 

 

Ofspor 1-2 Kocaeli Birlikspor

 

Stat: 
Of İlçe
Hakemler:

Burak Taşkınsoy, Mehmet Vargün, Kemal Mavi, Vedat Demir

Ofspor:

Beycan, Fatih Kaan Arıman, Fatih Gültekin, Canberk (Dk 46 Feyyaz), Sergen (Dk Hamdi), Onur Ramazan, Nevzat (Dk 81 Emre), Muhammet, Mustafa Emin, Ferhat, Arif

Kocaeli Birlikspor:

Fatih, Kürşat, Turgay, Mehmet (Dk 72 Raif), Umut, Onur (Dk 46 Onur), Erdi, Uğur Işıkal (Dk 79 Emrecan), Gökhan, Burak, Uğur Daşdemir,

Goller:

Dk 83 Feyyaz (Ofspor) k 26 Onur ve Dk Turgay (Kocaeli Birlikspor)

Sarı Kartlar;

Dk 64 Burak, Dk 88 Uğur Daşdemir (Kocaeli Birlikspor)


Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 7.hafta maçında sahasında Kocaeli Birlikspor’u ağırlayan Ofspor, sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ofspor 63.dakikada Fatih Gültekin ile bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24