Ofspor Kemerspor’la berabere kaldı

Ligde zirve mücadelesi veren Ofspor, Sürmene’de konuk ettiği Kemerspor 2003 ile golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

Ofspor Kemerspor’la berabere kaldı

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Ofspor, 13.hafta maçında Sürmene İlçe Stadında konuk ettiği Kemerspor 2003 ile golsüz berabere kaldı.

 

Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takım da önemli fırsatları değerlendiremedi ve birer puanı paylaştılar.

 

23.dakikada gole yaklaşan takım Kemerspor 2003 oldu. Ceza sahasında topla buluşan Deniz, kaleci Yunus’la karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Yunus gole izin vermedi.

 

Bu pozisyonda dönen topla Ofsporlu oyuncular hızlı çıktı. Sağ kanattan gelişen atata ceza sahası önünde topla buluşan Hamdi şutunu attı ancak top üstten auta gitti.

 

26.dakikada sol kanattan kullanılan köşe atışında ceza yayı üzerinde Mustafa topla buluştu. Topu rakibinden kurtardı sol ayağıyla uzak köşeye plase yaptı ancak top yandan auta çıktı.

 

CANBERK DİREK VE ÇİZGİYİ GEÇEMEDİ

30.dakikada Ofspor Canberk’le gole yaklaştı. Hızlı gelişen Ofspor atağında Nevzat topu sağ kanattan iyi taşıdı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinde Sergen’i gördü. Sergen’in ara pasında Hamdi kaleye paralel gönderdi. Canberk gelişine güzel vurdu. Üst direğin altına çarpan top, çizgi üzerine vurdu ve oyun alanına geri döndü. Ofsporlu oyuncular topun çizgiyi geçtiği gerekçesiyle gol diye itiraz ederken maçın hakemi Metehan Alpat, yardımcısın kararıyla oyunu devam ettirdi.

 

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıda konuk ekip daha etkili bir oyun sergiledi. 70.dakikada Ahmet Mumin’in uzaktan şutu az farkla üstten aut çıktı.

 

72.dakikada Kemerspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına atılan topla Deniz ceza sahasına hareketlendi. Kaleci Yunus kalesini terk etti. Deniz kaleye gönderdi. Top az farkla yandan auta çıktı.

 

79.dakikada Kemerspor’un atağında top yan direkten oyun alanına geri dönerken 81.dakikada Nevzat’ın ceza sahası dışından çektiği sert şutu kaleci Ahmet güçlükle uzaklaştırdı.

 

FURKAN’IN FORMASI YIRTILDI

Maçın son bölümü ilginç anlara sahne oldu. 83.dakikada Canberk’in yerine oyuna giren Furkan Aydın’ın ikili mücadelede rakibinin müdahalesi ile forması göğüs bölümünden yırtıldı.

 

Maçın hakemi bu pozisyonda faul vermediği gibi Furkan’ı formasını değiştirmesi için oyun alanının dışına gönderdi. 9 numaralı yedek formayı bulamayan Furkan, 99 numaralı formayı ters giyerek yeniden sahaya döndü. Bir süre sonra 9 numaralı yedek forma bulunarak Furkan’a verildi ve Furkan kalan sürede yedek forması ile mücadele etti.

 

Ligde oynadığı 11 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Ofspor, puanını 20’ye yükselterek 5.sıradaki yerini korudu.

 

Ofspor, 25 Kasım Cumartesi günü 14.hafta maçında Bursa’da Orhangazi Belediyespor’un konuğu olacak.

 

Ofspor A.Ş. 0-0 Kemerspor 2003

 

Stat:

Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı

Hakemler:

Metehan Alpat, Fahri Dere, Yasin Kılıç, Emir Toprak

Ofspor A.Ş.

Yunus Emre Kırdal, Arif İşçi, Selim Şahin, Canberk Özçakır (Dk. 85 Furkan Aydın), Sergen İlhan, Mustafa Emin Birinci (Dk. 70 Muhammet Fettahoğlu), Nevzat Bilen, Niyazi Çolak, Fatih Aydın, Hamdi Dereli, Onur Çakır

Kemerspor 2003

Ahmet Özden, Fikret, İbrahim (Dk 84 Muhammed), Deniz,Atakan, Volkan, Ahmet Mumin ((Dk 90 Barış), Lokman, Abdulsamet, Abdurrahman, Doğukan (Dk 74 Yunus)

Gol:

YOK

Sarı Kartlar :

Dk. 69 Sergen, Dk 76 Arif (Ofspor) Dk 48 Fikret, Dk 90 Volkan (Kemerspor 2003)

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24