Ofspor Keçiörengücü'ne mağlup oldu

Ligin ikinci yarısında oynadığı 10 maçta galibiyet alamayan Ofspor, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle düşme potasının kıyısına kadar geldi. Ofspor kötü gidişe dur diyememesi halinde kalan son 8 maçta zorlu maçlara sahne olacak.

Ofspor Keçiörengücü'ne mağlup oldu

TFF 2.Lig Beyaz Grup 29. haftasında Keçiörengücü ile Ofspor Ankara Aktepe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Keçiörengücü 1-0 kazandı.

 

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 29.hafta mücadelesinde Ankara deplasmanında Keçöiörengücü’ne konuk olan Ofspor, 79.dakikada yediği golle sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

Keçiörengücü’nün kazanarak Play Off şansını devam ettirmeyi amaçladığı mücadelede Ofspor da kazanarak haftalardır süren kötü gidişata dur demek istiyordu. Ankara Aktepe statında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıda 69.dakikada Hüseyin Güngör ikinci sarı kartla oyun dışında kalırken Ofspor, galibiyet hesapları yapmaya başladı ancak olmadı.

 

79.dakikada Doğan Karakuş’un attığı golle ev sahibi Keçiörengücü 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda Ofspor beraberlik için mücadele etti, ancak başarılı olamadı ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

Ligde son galibiyetini ilk yarının son maçında 19.haftada Tarsus İdman Yurdu karşısında alan Ofspor, tam 10 haftadır galibiyete hasret kaldı. Ligin ikinci yarısında oynadığı 10 maçta 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Ofspor, 29 puanla averajla düşme potasındaki Tokatspor’un üzerinde bulunuyor.

 

Bu hafta sonunu BAY geçirecek olan Ofspor 31.hafta maçında sahasında ligin son sırasındaki TKİ Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek.

 

Keçiörengücü 1 - Ofspor 0

 

Stat:

Ankara Aktepe Stadı

Hakemler: 

Arda Kardeşler, İhsan Topsakal, Selkan Sabancı, Ali Şansalan

Keçiörengücü: 

Burak Onur, Hüseyin Güngör, Mustafa Özgen, Sinan Morgil, Tarık Mayhoş, Efe Can Çölbekler, Ferit Erişçi (82' Abdurrahman Emir Alagöz), Özkan Toprak (70' Ceyhun Yelkenci), Mustafa Kayabaşı, Coşkun Yılmaz, Arif Çoban (46' Doğan Karakuş)

Teknik Direktör: Ahmet Yavuz

Ofspor: 

Beycan Kaya, Cihan Kaan Kaptan, Ercan Şahin, Ekrem Dil, Taner Yılmaz, Volkan Zemen, Muhammet Emre Kalkan (84' İbrahim Şahin), Cengiz Tunçer (82' Haluk Zeybek), Koray Kurt, Onur Toprak (61' Muhammet Fettahoğlu), Koray Kurt

Teknik Direktör: İbrahim Tolgay Kerimoğlu

Gol: 

DK 79: Doğan Karakuş (Keçiörengücü)

Sarı Kartlar: 

DK 52: Hüseyin Güngör (Keçiörengücü), DK 84: Koray Kurt (Ofspor), DK 89: Burak Onur (Keçiörengücü), DK 90: Muhammet Fettahoğlu (Ofspor), DK 90: Mustafa Kayabaşı (Keçiörengücü)

Kırmızı Kart: 

DK 69: Hüseyin Güngör (Keçiörengücü)

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal okan
kemal okan - 9 yıl Önce

10 hafdatır galip gelmeeyip yınede hocasını saklayan dünyada takım varmıdır var of spor hatırla futbol işi olmaz açilen hoca gitmeli yoksa sonumuz hüsranacırsan acınacak duruma gelirsı başkan

ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 9 yıl Önce

artık bir şeyler yapmak içinde geç oldu galiba göz göre göre dilim varmıyor ama dibe vurduk bu sendromdan kurtulabilmek için en az 4 maçlık galibiyet serisi gerekecek bu takımdada o gayreti göremiyorum tam manasıyla kulubün üzerine ölü toprağı serilmiş adeta tükenmişlik sendromu yaşanmakta yazık oluyor buralara gelmek hiçte kolay olmamıştı.inşallah ben yanılırım çıkmayan candan umut kesilmez hadi ofsporum silkelen artık...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24