Ofspor kaybetmeye devam ediyor

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden temsilcimiz Ofspor, 7 maçtır galip gelemediği ligde Alanyaspor’a da sahasında mağlup oldu.

Ofspor kaybetmeye devam ediyor
HABERİN GALERİSİ
Ofspor 0-1 Alanyaspor

Ofspor 0-1 Alanyaspor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 19.hafta maçında sahasında Alanyaspor’u ağırlayan Ofspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

 

Ligde son galibiyetini 12.haftada sahasında Eyüpspor’u 2-1 yenen Ofspor, 7 maçtır kazanamıyor.

 

Alanyaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Ofspor, istediğini alamadı. Maça etkili başlayan Ofspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. Ancak bu amacına ulaşamadı. Orta sahada oyun kontrolünü elinde tutan Ofspor, gol yollarında etkisiz kaldı.

 

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Ofspor ikinci yarıya Emre’nin yerine Ozan Papaker ile başladı. Ancak Ozan da golsüzlüğe çare olamadı.

 

65.dakikada Can, Alanyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Ofspor beraberlik için çaba harcadı. Ancak olmadı. 82.dakikada Alanyaspor 10 kişi kaldı. Mehmet 2. Sarı karttan oyun dışında kaldı.

 

Karşılaşma Alanyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

-Spor Toto 2. Lig

-Ofspor: 0 - Alanyaspor: 1

 

Stat:

Of İlçe

Hakemler:

Levent Aktan, Fatih Söyler, Koray Yıldızer, Gökhan Esen

Ofspor:

Hasan, Ekrem, Ziya, Tuncay, Cem, Abdurrahman, Gökhan Durmuş(Dk 74 Çetin), Emre (Dk 46 Ozan), Gökhan Caba, Hicabi (Dk 60 Adem), Rasimcan

Alanyaspor:

Kadir, İskender, Rıza (Dk 61 Cenar), Cihan, Mehmet Öncan, Mutlu, Semavi (Dk 90 Mehmet Balban), Adem, Tayfun, Kazım, Can (Dk 82 Özkan)  

Goller:

Dk.(Ofspor), Dk 65 Can (Alanyaspor)

Sarı Kartlar:

Dk 32 Gökhan Durmuş, Dk 80 Ziya (Ofspor) Dk 30 Mutlu, Dk 62 Kazım, Dk 49 Mehmet  (Alanyaspor)

Kırmızı Kart:

Dk 82 Mehmet (Alanyaspor),

 

OF HAVADİS - 03.02.2013 - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Ofspor, sahasında Alanyaspor’a 1 -0 mağlup oldu.


Maç Öncesi Haberimiz;
Ofspor Alanyaspor karşısında galibiyet peşinde. Spor Toto 2.Lig Beyeaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ofspor, 19.hafta maçında sahasında Alanyaspor’u konuk edecek.

 

Ligin ilk yarısının son maçlarında üst üste yaşadığı puan kayıpları neticesinde Teknik Direktör değişikliğine giden ve devre arasında iyi bir hazırlık kampı geçiren Ofspor, 2.yarının ilk maçında da İzmir ekibi Altay’a deplasmanda mağlup olmuştu.

 

Alanya maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan Ofspor, yeni teknik direktörü ve yenilenen kadrosu ile seyircisiyle buluşacak.

 

Maç, bayan taraftarlara ve çocuklara ücretsiz

Ofspor yönetimi bu maçta taraftar desteğini arkasına alabilmek için bayan taraftarlara ve çocuklara ücretsiz bilet verecek. Bayan ve çocuk taraftarlar biletlerini Kulüp Müdürlüğünden alabilirler.

 

Of İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Taraftar
Taraftar - 11 yıl Önce

Bu önemli karşılaşmamadan inşallah üç puan alırız.Başarılar arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 11 yıl Önce

doğruları önceden öngörmek iyi olmasada biz ofluların hastalığı olsa gerek teknik heyet değişirken demişdim ki bu kacıncı teknik heyet değişimi veya futbolcu değişimi neden yönetim zaafiyeti sorgulanmıyor dediğimde eleştirildim ama görüyorum ki yine haklı cıkdım gerci henüz 2 maç oldu ama kafa değişmedikce yönetim kendini sorgulamadıkca bu yenilgiler bitmeyecek

Taraftar
Taraftar - 11 yıl Önce

Arkadaşlar bu iş tesadüfü başarılarla olmaz dedik.Transfer lazım dedik.Ama siz bu işi çocuk oyuncağı sandınız öyle olmadığını Hiç bir emeğiniz olmayan ,yğnetimde olmadan macını bile izlemediğiniz Ofspor u küme düşürerek öğrenmeyin.Lütfen takıma sahip cıkın,işi sıkı tutun bu gidişat iyi bir gidişat değil.

taraftar
taraftar - 11 yıl Önce

tanıdığım ve güvendiğim en güzel yonetim bu yonetim oldukça ne ofsporun sırtı yere gelir nede parası çar çur olur....

ahmet telli
ahmet telli - 11 yıl Önce

yüksel yaşar sende ahfız ve ercan saraldan korkuyorsun galibaki geçen gün yazdıgım gerçekleri yazamadın yorum olarak

Yüksel Yaşar'ın Notu:
Değerli ziyaretçi ve yorumcu kardeşim. Sen öncelikle Murat mı yoksa Ahmet mi olduğuna bir karar ver. Bahsettiğin yayınlanmayan yorum Murat Telli ismi ile yazılmış. Bu yorum ise aynı Ahmet Telli ismi ile yazılmış. Biz Hafız beyden de Ercan Başkan dan da korkmayız, çünkü ortada korkulması gereken bir durum yok. İsmini açıkça yazamadan ona buna çamur atan ziyaretçilerimizin yorumlarını kurallarımız gereği yayınlamıyoruz. Seviyeli ve kaliteli olması şartıyla her türlü eleştirel yorum başımızın tacıdır.
Selamlar...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24