Ofspor Denizli Büyükşehir’e 2 gol attı ama yenemedi

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Ofspor, 12.hafta maçında sahasında konuk ettiği Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-0 ön geçmesine rağmen 90.dakikada yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ofspor Denizli Büyükşehir’e 2 gol attı ama yenemedi

Bu sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntılarla en kısır maçlara imza atan Ofspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında 2 gol birden attı. Ancak maçı yine kazanamadı. Ofspor 2-0 öne geçtiği maçta rakibi ile 2-2- berabere kaldı.

 

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26.dönem Milletvekilliği genel seçimleri nedeniyle Maç Cuma günü oynandı.

 

Of İlçe Stadında saat 13.00’te başlayan maçın ilk yarısından da gol sesi çıkmadı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının en etkili pozisyonunda Sergen yakaladığı net pozisyonda topu üstten auta atarken Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir atağında da kaleci Beycan topu son anda kornere çelmeyi başardı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

İkinci yarıya Ofspor daha istekli başladı. 50. ve 52.dakikalarda Onur Ramazan Toprak’ın peş peşe attığı gollerle bir anda 2-0 öne geçti.

 

50.dakikada sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içerinde topla buluşan Onur Ramazan penaltı noktası üzerinden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Ofspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

Golden 2 dakika sonra savunmanın arkasına atılan uzun topu iyi takip eden Onur Ramazan, topu kalecinin üzerinden aşırdı. Kale direği dibinde kafayla dokunduğu topu filelere gönderdi ve Ofspor’un ve kendisinin 2.golünü attı.

 

64.dakikada konuk ekip farkı bire indirdi. Ceza sahası sağ köşesinden kazanılan serbest vuruşu Ali kullandı. Kale sahası içerisinde topa İsmail dokundu ve topu filelere gönderdi. Skor 2-1 oldu.

 

66.dakikada Sarı Kart gören Denizlili Çağlayan, hemen 2 dakika sonra Ofsporlu oyuncuya sert bir müdahalede bulundu ancak hakem Sabit Selvi net pozisyonda 2.sarı kartını kullanmadı. Teknik Direktör Hakan Dolutaş Çağlayan’ın oyundan alarak yerine Eren’i oyuna dahil etti.

 

Maçın son bölümlerinde konuk ekip beraberliği yakalayabilmek için mücadele ederken Ofspor da skoru arttırmak için çaba harcadı. Maçın sonuna 5 dakika uzatma ilave eden hakem Selvi, uzatmaların birinci dakikasında konuk ekibe orta sahadan basit faul verdi. Atışın ardından Ahmet Yakak topu filelere gönderdi ve Denizli Büyükşehir Belediyespor uzatma dakikalarında beraberliği yakaladı.

 

Maçın sonunda maçı izlemeye gelen az sayıdaki Ofspor taraftarı hakemlere tepki göstererek “sizleri de soyunma odasına mı kilitleyelim” ifadelerini kullandılar.

 
Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Adayı Oflu hemşerimiz Süleyman Soylu da ilçe stadına gelerek maçın bir bölümünü izledi.
 

 

Ligde 12.hafta geride kalırken Ofspor oynadığı 11 maçta rakip filelere 6 gol atabilirken kalesinde ise 3 gol gördü

 

Sahasında oynadığı 6 maçta sadece 3 gol atabilen Ofspor kalesinde ise 2 gol gördü. Ofspor, sahasındaki tek galibiyeti 2.hafta Sakaryaspor karşısında almıştı.


Ofspor0-0 Denizli Büyükşehir Belediyespor

 

Stad:

ICK Of İlçe

Hakemler;

Sabit Selvi, Bahadır Yıldırım, Erhan Yalta

Ofspor;

Beycan, Fatih (Dk 53 Barış), Hamdi, Sergen, Onur Ramazan, Nevzat (Dk 86 Mustafa Kaya), Faruk, Mustafa Emin Birinci, Oğuzhan (Dk 84 Furkan Kopuz), Rasimcan, Ferhat,

Denizli Büyükşehir Belediyespor;

Ogün, Hasan, Umut (Dk 56 Mustafa Tahran) Ali, İsmail, Ahmet Aydın, Şahin (Dk 62 Orçun), Mustafa Murat Uslu, Ahmet Yakak, Alperen, Çağlayan (Dk 70 Eren)

Sarı Kartlar;

Dk 35 Rasimcan, Dk 73 Hamdi (Ofspor), Dk 66 Çağlayan (Denizli Büyükşehir Belediyespor)

Goller:

Dk 50 ve 52 Onur Ramazan Toprak (Ofspor) Dk 64 İsmail, Dk 90 Ahmet Yakak (Denizli Büyükşehir Belediyespor)

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24