Kerimoğlu; “Çok önemli bir galibiyet aldık”

Devre arasında Ofspor’un başına gelen Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, ilk galibiyetini son dakika golüyle aldı.

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Ofspor, İskenderun Demirçeklikspor karşısında son dakikada bulduğu golle kazandığı altın değerindeki 3 puanın sevincini yaşıyor.

 

Ligde sekiz haftadır galibiyet alamayan ve 18 puanla ligde 14 sırada yer alan Ofspor, 21.hafta maçında sahasında konuk ettiği İskenderun Demirçelikspor’u 90.dakikada genç oyuncusu Ozan Papaker’in golü ile 1-0 mağlup etti.

 

Devre arasında Ofspor’un başına geçen Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu ise 4.maçında 3 puan sevinci yaşadı. İlk maçına Altay deplasmanında çıkan Kerimoğlu sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. 19.hafta maçında sahasında Alanyaspor’a da 1-0 kaybeden Kerimoğlu, ilk puanını geçen hafta İstanbul’da oynanan Gaziosmanpaşaspor maçındaki beraberlikle elde etmişti.

 

54.dakikada yaptığı değişiklikle genç oyuncu Ozan Papaker’i oyuna alan Tolgay Kerimoğlu, Ozan’ın 90.dakikada attığı gol sonrasında koşarak genç oyuncusunu kutladı.

 

Kerimoğlu maç sonrasında yaptığı açıklamada İskenderunspor ile çok önemli bir maç oynadıklarını belirterek, “Bu maçı kazanıp moral bulmamız gerekiyordu. Geçen hafta berabere kalmıştık. Uzun süreden beri kazanamıyorduk. İlk yarı biraz tutuk oynadık ama ikinci yarıda iyi mücadele etik. İyi pas yaptık. Yaptığımız değişiklikler de oturdu. Pozisyon vermeden gol aradık. Son dakikada bulduğumuz gole çok önemli bir galibiyet aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı umuyorum” ifadelerini kulandı.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24