Ziraat Bankası’na Burak Limandal atandı

Müdür Habib Baltacı’nın İkizdere’ye tayini ile boşalan Ziraat Bankası Of Şube Müdürlüğüne Çaykara Ziraat Bankası Şube Müdürü Burak Limandal atandı.

Ziraat Bankası’na Burak Limandal atandı

Ziraat Bankası Of Şube Müdürü Habib Baltacı’nın İkizdere Şube Müdürlüğüne tayini ile boşalan Ziraat Bankası Of Şube Müdürlüğüne Ziraat Bankası Çaykara Şube Müdürü Burak Limandal atandı.

 

2011-2015 yılları arasında Of Şube Müdürlüğünde Müşteri Yöneticisi olarak görev yapan Limandal 3 yıl aradan sonra eki görev yerine müdür olarak geri döndü.

 

Müdür Limandal’ı makamında ziyaret eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş, kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Of’a gelmek beni gururlandırdı

Daha önce de Of’ta görev yaptığı için buraya yönetici gelmekten gururlandığını ifade eden Limandal; “Burası benim bildiğim yer. Müşteri Yöneticisi olarak görev yaptığım için hem müşterilerimizi hem de şubeyi iyi tanıyorum. İnşallah mesai arkadaşlarımızla birlikte müşterilerimize en güzel hizmeti sunabilmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Burak Limandal Kimdir ?

1974 Vakfıkebir doğumlu olan Limandal, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 1999 yılında Ziraat Bankası Şube Müdürlüğünde başladığı bankacılık sektöründeki çalışma hayatına 2011 yılında Of Şube Müdürlüğü’ne Müşteri Yöneticisi olarak görev atandı. 2015 yılında Çaykara Şube Müdürlüğü görevine atanan Limandal, 3 yıllık görevinin ardından Ziraat Bankası Of Şubesi’ne müdür olarak atandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24