Zabıta Müdürleri Akçaabat’ta toplandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen Zabıta Müdürleri Toplantısı Akçaabat Belediyesi’nin ev sahipliğinde Akçaabat’ta yapıldı.

Zabıta Müdürleri Akçaabat’ta toplandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ve ilçe belediyelerinin Zabıta Müdürleri ve Amirlerinin katıldığı Zabıta Koordinasyon Toplantısı Akçaabat’ta yapıldı

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in ev sahipliğinde Hasan Saka Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Trabzon İl Müdürü, Şube Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Gıda Denetim Uzmanları, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı, Şube Amirleri ve tüm ilçe Zabıta Müdürleri katıldı.

 

Düzenlenen koordinasyon toplantısında Zabıta Koordinasyon Kurulu ve Komisyonların yaptığı çalışmalar hakkında eğitim semineri düzenlendi. Eğitimde tarım denetimi ve önümüzdeki sezon turizm açısından gıda tüketim yerlerinin denetimi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen böyle önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu, ortak akıl ile hareket etmenin sorunları aşmada daha etkili olacağını, Büyükşehir ve ilçe Belediye ekiplerinin birlikte yapacakları çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulacağına vurgu yaptı.

 

Zabıta, kamunun gülen yüzüdür diyen Türkmen, “Şehrin halk adına sahibi Belediye, Belediye’nin şehirdeki temsilcisi de zabıtadır. Zabıta; şehrin güvenliğinden, huzurundan ve düzeninden sorumludur; ahlakıyla, dengeli ve kararlı davranışıyla örnektir” dedi.

 

Toplantının ardından katılımcılara Akçaabat Belediyesi tarafından yemek ikram edilirken Mart Ayı toplantısının Of Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacağı öğrenildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24