Yeniden Refah’ta başkan Ayaz

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan liderliğinde kısa bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Of İlçe Başkanlığına Hüseyin Bereket Ayaz seçildi.

Yeniden Refah’ta başkan Ayaz

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığı’nın 1.Olağan Kongresinde ilçe başkanlığına Hüseyin Bereket Ayaz seçildi.

 

Eski Başbakanlardan Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan liderliğinde Kasım ayında kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Of İlçe Kongresi yapıldı.

 

Tek liste ile gidilen kongrede ilçe başkanlığına kurucu başkan Hüseyin Bereket Ayaz yeniden seçildi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan kongreye yoğun katılım olurken başkanlığa seçilen Ayaz, siyasete zarafet getireceklerini ifade etti.

 

Kongrenin hayırlı ve mübarek olmasını dileyen Ayaz; “Gazamız mübarek olsun. Allah Zülcelal hazretleri bu kongremizi en büyük hayırlara, Of’umuzun Trabzon’umuzun bütün insanlığın bütün mazlumların ezilenlerin ve gariplerin kurtuluşuna vesile olacak adımlardan bir tanesi eylesin inşallah. Bizlere yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya hedefleri için bu tarihi adımı atmayı nasip eden ikinci kırk yıl yürüyüşünü başlatmayı nasip eden bizleri bu tarihi günde bu muazzam atmosfer içerisinde buluşturan Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun” ifadelerini kullandı.    

 

Koltuk ve makam peşinde olmadıklarını ifade eden Ayaz; “Bizler, mevki, ihale ve kişisel ikbal peşinde koşmak yerine davamıza ve insanlığa hizmeti tercih etmeyi nasip eden Cenabı Allaha sonsuz şükürler olsun. Bizleri Yeniden Refah Partisi olarak kavga etmek için, çatışmak için, intikam almak için gelmiyoruz. Bizler yapılan bütün hayırlı işleri takdir etmek, bu hizmetleri yapanlara teşekkür etmek için geliyoruz. Bizler mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışı ile değil bu milletin sorunları çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışı ile siyaset yapıyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak bize yakışanı yapacağız. Siyasete zarafet getireceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle yapmış olduğumuz birinci olağan kongremizin Of’umuza ülkemize ve bütün insanlara hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah’tan niyaz ederim diye konuştu.

 

İşte Yeniden Refah Partisi Of ilçe Yönetim Kurulu Yönetimi;


İlçe Başkanı:

Hüseyin Bereket AYAZ

Üyeler;

Hakan Karaaslan, Eray Kadıoğlu, Kaya Taşkın, Hüseyin Avni Güven, Ali Yüksel, Serkan Ayaz, İhsan Haliloğlu, Zeki Bilal Alçep, İskender Tarakçı, Mehmet Kalemci, Ali Kurtuluş, Yusuf Kolenoğlu, Mehmet Şenocak, Ömer Cem Akbay, Hayati Tarakçı, Zeki Kuru, Fahrettin Tataroğlu, Mustafa Bıçak, Serkan Ayan, İsa Haliloğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24