Yeni Mesaj Gazetesi’nden Ehli Beyt konferansı

Yeni Mesaj Gazetesi ve İcmal Gençlik tarafından “İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehli Beyt” konulu konferans düzenlendi.

Yeni Mesaj Gazetesi’nden Ehli Beyt konferansı

Yeni Mesaj Gazetesi ve İcmal Gençlik tarafından düzenlenen “İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehli Beyt” konulu konferans Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu’nun yönettiği programa Emre Polat, Selim Kotil, Muharrem Bayraktar konuşmacı olarak katıldı.

 

Emre Polat Konuşmasında özetle; Ehli Beyt  inancının Allah’ın emri olduğunu ve Atatürk’ün şeceresinin Osmanlı arşiv belgeleriyle ispatlı olarak anne ve babasının seyit soyundan olduğunun belgelerini göstererek yıllarca kendisinin de yanıltıldığını ve yaptığının vebalinin olduğunu ama gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla artık doğruyu bilerek anlattığını ve herkesin bu doğruları anlatma vebalinin olduğunu anlattı.

 

Selim Kotil ise konuşmasında; Veda Haccı ve Gadir-i hum da Allah’ın emriyle hilafet imamlığının Hz Ali ye verilişini ve burada 120 bin Müslümanın biat ettiğini ancak Peygamberimizin ölümü ile saltanat kavgasının olduğunu ve Peygamberimizin cenaze namazını 20 sahabenin kıldığını diğerlerinin hilafet kavgasında olduğunu ve daha sonra gıyabi cenaze namazı kıldıklarını anlattı. Ayrıca konuşmasında Müslümanın kanını dökmenin vebalini ve ahirette göreceği muameleyi anlattı.

 

Muharrem Bayraktar ise konuşmasında; siyasi gündem ve yapılan icraatlarının kime yararı olduğunu ekonomik ve sosyal alandaki çöküşün yanlış dış politikalar ile İslam dünyasında ayrışma ve kavganın ortağı durumuna gelinmiş ve Müslümanı Müslümana kırdıran Hıristiyanlarla birlikteliğin yanlışını anlattı.

 

Ayrıca konumun da ahir zaman vurgusunda bulunarak  her türlü fitnenin kol gezdiği ayrıca  haramı helal gösteren sözde din adamlarının itibar gördüğü hatta cumhur başkanımızın övülmeye çalışılırken atıfta bulunulan  sözlere tepki vermeyen Müslümanların imanı basite aldığını söyledi.

 

Haber-Foto: Şefik Üstündağ

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
baştürk
baştürk - 9 yıl Önce

programı dinledim.enteresan bılgıler belgelerıyle ortaya kondu.bu camıanın ınandıkları ugruna gemıleri yakması hakkaten hıc bır kınayıcının kınamasına aldırmadan hakkı soylemeleri takdire şayan.tebrık edıyorum oraya gelen cesur ınsanları.ehlı beytı sevenlerın tarih boyunca cılesı eksık olmamıştır.hayırlara vesıle olur ınşallah.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24