Vali Ustaoğlu Of’ta devam eden projeleri inceldi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Of’ta yapımı devam eden yatırım projeleri olan Solaklı Vadisi Peyzaj Projesi, Of Yeni Devlet Hastanesi, Çakıroğlu İsmailağa Konağı projelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu Of’ta devam eden projeleri inceldi

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Of’ta yapımı devam eden yatırım projeleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

 

PEYZAJ ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Of’ta Solaklı Vadisinde yapımı devam eden Solaklı Vadisi Peyzaj Projesi ve Solaklı Vadisi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ustaoğlu, DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

HASTENE HIZLA YÜKSELİYOR

Solaklı Vadisi Projesinin ardından yapımı devam eden 150 yatak kapasiteli Of yeni Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, YİKOB Müdürü Nesrin Öztürk, Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’ndan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

18 AY SONRA AÇILACAK

Of Devlet Hastanesi inşaatı ziyaretinin ardından Sıraaağaç Mahallesi’nde bulunan ve yenileme çalışmaları devam eden Çakıroğlu İsmailağa Konağı ile restorasyon projesi hazırlanan tarihi Hacı Dursun Efendi Camii’ni ziyaret eden Vali Ustaoğlu burada da yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Ustaoğlu, konağın yaklaşık 18 ay sonra hizmete açılacağını belirtti.

 

KÜTÜPHANEOLACAK

Atıl durumdaki eski taş yapı camide de incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, atıl durumdaki binanın tadilatının yapılarak kütüphane olarak değerlendirileceğini belirtti.

 

Vali Ustaoğlu’nun son durağı Of Spor Kompleksi oldu. Yapımı büyük ölçüde tamamlanan Of Spor Kompleksini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Ziyarette Vali Ustaoğlu’na Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve YİKOB Müdürü Nesrin Öztürk da eşlik etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24