Ulusoy Lisesi’nde Okul Aile Birliği Yönetimi yenilendi

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Veli Toplantısında Okul Aile Birliği Yeni Yönetimi oluşturuldu.

Ulusoy Lisesi’nde Okul Aile Birliği Yönetimi yenilendi

Of Merkez Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen veli toplantısında Okul Aile Birliğinin yeni yönetimi belirlendi.

 

Yoğun veli katılımının yaşandığı toplantıda Okul Aile Birliği yönetimi seçimle belirlenirken toplantı sonrası veliler öğretmenlerle bir araya gelerek öğrencileri hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

 

Toplantının ardından okula yeni başlayan öğrencilerin velileri okulun tüm birimlerini gezerek okul hakkında bilgilendirildiler.

 

Toplantıda konuşan Okul Müdürü Hakan Berber; “Toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz biliyor ve inanıyoruz ki eğitim ve öğretimin önemli ayaklarından birisi velilerimizsiniz. İşte bu nedenle öğrencilerimize göstermiş olduğunuz ilgiyi çok önemsiyoruz. Bunun sürekli devam ederek öğrencilerimizin başarısını artırmasını diliyorum. Sizlerin okulla, öğrenciyle bağınız ne kadar güçlü olursa inanın bu öğrencilerin hayrına olacaktır. Kapımız sizlere her zaman açık olduğunu unutmayınız” İfadelerini kullandı.

 

Okul Aile Birliği seçimi sonunda; Fuat Ayyıldız Başkanlığa seçilirken Ceylan Eren Başkan Yardımcılığına, Yusuf Sarıusta Muhasip Üyeliğe, Nurcan Civelek Sekreter Üyeliğe, Kemal Uludoğan  ise Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24