Turgutlu TSO Üyeleri Of TSO’nun misafiri oldular

Turgutlu TSO Meclis üyeleri, eşleri ile birlikte çıktıkları Doğu Karadeniz Gezi Programı kapsamında Of TSO’nun misafiri oldular.

Turgutlu TSO Üyeleri Of TSO’nun misafiri oldular

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Of Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuğu oldular.

 

Eşleri ile birlikte Karadeniz Gezisine çıkan Meclis Üyeleri, ziyaret kapsamına Of’u da dahil ettiler.

 

Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Sarıalioğlu ve Bayram Şefik Çakıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Bulut, Olcay Saral, Erdal Özçelik ve İsmail Hakkı Solaklı tarafından karşıanan meclis Üyeleri, Of Sahil’de yemek yiyip Özçay’da çay içtiler.

 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerini Of’ta görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Erdal Saral; Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın Of 'taki faaliyetlerinden bahsederek iki ilçenin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşabileceğini söyledi. Ziyarette, bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ise yaptığı açıklamada; “Biz Ticaret ve Sanayi Odaları olarak bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz. Oflu dostlarımızın bize göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok memnun olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of Belediyesi Sahil Tesislerindeki yemek ikramının ardından ÖZÇAY Çay Fabrikasını ziyaret eden Meclis Üyeleri, kuru çay imalatını yerinde görme fırsatı buldular. Fabrikanın bahçesinde çay içen misafirlere Başkan Saral, Özçay’ın farklı ürünlerinin yer aldığı hediye paketleri takdim etti.

 

Ofspor Başkanı Olcay Saral da Oda Başkanı ve Meclis Üyelerine OFSPOR ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24