TEİAŞ Trabzon Bölge Müdürü Vural’a ziyaret

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar ve İlçe Temsilcileri TEİAŞ Trabzon Bölge Müdürü Oflu Hemşerimiz Sezgin Vural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

TEİAŞ Trabzon Bölge Müdürü Vural’a ziyaret

Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, beraberinde alt sendika ilçe temsilcileri Sezgin Demirci, Ferhan Özdemir, Yusuf Yaşar ve Of Havadis Gazetemizin Yayın Kurulu Üyesi İzzet Keleş ile birlikte Türkiye Elektrik İletim A. Ş. (TEİAŞ) Trabzon Bölge Müdürü Oflu hemşerimiz Sezgin Vural’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Vural; “Uzun yıllardır kurumumuzda çeşitli görevlerde bulunduk. Bölge Müdürümüzün emekliye ayrılmasının ardından yetkililerimiz bu görevi bize tevdi ettiler. Hayırlısıyla görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Oflu hemşerilerinin önemli görevler üstlenmesinin her zaman kendilerini gururlandırdığını ifade eden Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar; “Görevinizde başarılar diliyoruz. Her ne kadar vatandaşlarımıza direk hizmet veren bir kurum olmasa da TEİAŞ’ın Bölge Müdürlüğü makamında bulunmak da önemli bir görev. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Sizler gibi değerlerimizin hem örnek olmasını hem de başarılı olmasını yürekten istiyoruz” dedi.

 

Sezgin Vural Kimdir?

1971 yılında Of’un Aşağı Kışlacık Mahallesi’nde dünyaya gelen Sezgin Vural, İlkokulu mahallesindeki ilkokulda, ortaokulu ve liseyi Samsun’un Bafra ilçesinde okudu. Yüksek Öğrenimini KTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde tamamladı. 1997 yılında TEİAŞ Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladı. Kurumda çeşitli kademelerde görev yapan Vural, Trabzon Bölge Müdürlüğü’ne tayin oldu. Beş yıldır Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Vural, 2017 yılında Bölge Müdürü olarak görevlendirildi. Vural evli ve iki çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24