Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Kaymakam Fırat Başkanlığında yapılan Şubat Ayı Muhtarlar toplantısında Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan ve Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi muhtarları güvenlik çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

2018 yılının Şubat ayı Muhtarlar Toplantısı Of Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Of Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı.

 

Toplantıya Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Mahalle Muhtarları ve Daire Amirleri katıldı.

 

Şehrin güvenlik sorunu yok

Toplantıda MOBESE sistemi ile ilgili bilgiler veren Emniyet Müdürü Saçkan; “İlçemizde MOBESE sistemi devreye girmiştir. Bu sayede 12 hareketli, 27 sabit kamerayla oturduğumuz yerden şehri izleyebiliyoruz. Şehrin güvenliğini sağlamamızda bize bu sistem kolaylık sağlamış oldu. Bunların haricinde yaptığımız uygulamalar, aramalar sayesinde 50-60 tane aranan kişiyi yakaladık. Bu tür uygulamalardan vatandaşlarımız rahatsız olmasınlar. Şunu söylemeliyim ki şehrin güvenlik sorunu yok. Halkımız bu konuda müsterih olsun. Olmayan konularda çıkan dedikodulara da itimat etmesinler” diye konuştu.

 

Vatandaşlarımız bizlere yardımcı olsunlar

Mahallelerdeki hırsızlık konularına değinen Komutan Tanrıverdi ise konuşmasında; “Vatandaşlarımız eğer evlerinde durmuyorlarsa kıymetli ziynet eşyalarını evlerinde bırakmasınlar. Mahallelerde dağınık yerleşme olduğu için her yeri kontrol etme şansımız maalesef yok. 2 günlük kamera kayıtlarını izlemek de 1 günümüzü alıyor. Bu açıdan vatandaşlarımız da komşularının evlerine göz kulak olsunlar. Yabancı birilerini gördüklerinde bize haber versinler, bizlere yardımcı olsunlar ” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24